Medojević: Dil Krapovića i Markovića, Demokrate dokazale da su nova Pozitivna

"Da je opština podigla tužbu protiv WTE za korupciju u Njemačkoj, ova firma bi morala da plati više stotina miliona kazne i plus odštetu za opštinu Budva", ističe lider Pokreta za promjene
146 pregleda 35 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Printscreen
Nebojša Medojević, Foto: Printscreen
Ažurirano: 05.06.2018. 14:35h

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je da se obistinilo ono što je ranije najavio, a to je da su predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović i premijer Duško Marković sklopili su dogovor da plate 6,5 miliona eura njemačkoj firmi WTE čiji je predstavnik potpisao Sporazum o priznanju krivice da je sklopio korupcionaški Ugovor sa Svetozarom Marovićem na štetu Budve i države Crne Gore.

Danas je saopšteno da će njemačka kompnija WTE Wassertechnik iz Esena napustiti projekat otpadnih voda u Budvi do kraja ove godine.

"Zašto Krapović plaća posljedice korupcionaškog ugovora koji je pravno ništavan i zašto nije pokrenuo postupak za raskid pravno ništavnog ugovora i podigao tužbe protiv WTE u Crnoj Gori, Njemačkoj i Austriji?" navodi Medojević.

Ovo je, smatra on, jasan dogovor Demokrata sa DPS-om da se "pokrije lopovluk" Marovića i predstavnika WTE.

"Da je opština podigla tužbu protiv WTE za korupciju u Njemačkoj, ova firma bi morala da plati više stotina miliona kazne i plus odštetu za opštinu Budva. Ovako su se Marović i Njemci naplatili, a građani Budve ispali ovce. Demokrate su pokazale svoje pravo lice. Nova Pozitivna. Sigurni smo da ce građani Budve znati da cijene poštenu i patriotsku politiku PzP u ovom slučaju, gdje su Demokrate sa DPS-om donijele odluku na štetu građana Budve i pokazale da se lopovluk Marovića isplati", zaključuje Medojević.

Bonus video: