Masoničić zabranio da novinari vikendom dolaze kod štrajkača

Rastoder i njen kolega Vukadin Ćupić počeli su u petak štrajk glađu, jer im nijesu ispunjena obećanja data 12. jula
4 komentar(a)
Ažurirano: 29.07.2012. 07:52h

Generalni sekretar Saveza sindikata (SSCG), Zoran Masoničić, zabranio je ulazak medijima neradnim danima u službene prostorije gdje zaposleni u Stručnoj službi štrajkuju glađu, saopštili su predstavnici radnika.

Predstavnik Sindikalne organizacije Stručne službe SSCG Senka Rastoder kazala je da novinarska ekipa nije mogla da dođe do njih, sa obrazloženjem portira da je Masoničić zabranio ulazak medijima neradnim danima.

“To je nezapamćeno, da ne mogu ući kod štrajkača jer je neradni dan ili je naveče”, rekla je Rastoder agenciji Mina-business.

Rastoder i njen kolega Vukadin Ćupić počeli su u petak štrajk glađu, jer im nijesu ispunjena obećanja data 12. jula.

Rastoder je podsjetila da je to njihov četvrti štrajk glađu, kao i da su posljednja dva puta od Masoničića tražili da im da ključ, jer kad portir ode oni ostanu zaključani.

Zaposlenima u Stučnoj službi SSCG duguju se tri plate, doprinosi, zimnice, a traže i da prestane pritisak na zaposlene u tom sektoru.

Predstavnik Sindikalne organizacije Stručne službe SSCG Senka Rastoder kazala je da novinarska ekipa nije mogla da dođe do njih, sa obrazloženjem portira da je Masoničić zabranio ulazak medijima neradnim danima

Bonus video: