Turističke agencije iz Srbije nude odmor u Crnoj Gori za 100 eura

Ljetovanje na crnogorskom primorju u prvoj polovini juna moguće je platiti samo 99 eura
87 pregleda 26 komentar(a)
Ažurirano: 02.06.2012. 09:03h

Najpovoljniji aranžmani koji nude turističke agencije iz Srbije su za odmor u Crnoj Gori, koji košta oko 100 eura, kao i za boravak u Egiptu, za šta je potrebno izdvojiti oko 200 eura. Večernje novosti pišu da je i italijanska obala je ove godine ponovo popularna, pa se tamo može ljetovati za nešto više od 400 eura.Uživanje u sicilijanskom gradu Terasini, putnike agencije Travelend koštaće 435 eura. Aranžman obuhvata avionski prevoz, deset noćenja u apartmanu sa tri zvjezdice, a polazak je planiran za 17. jun.

"Manje novca odvojiće oni koji se odluče za smještaj u trokrevetnim sobama koji košta 419 eura", objašnjava Gojko Milenković iz ove agencije.

Još niža cijena važi za četvorokrevetne i iznosi 399 eura.Ljetovanje na crnogorskom primorju u prvoj polovini juna moguće je platiti samo 99 eura. Ova suma odnosi se na ponudu turističke agencije Halo turs, čiji autobus za budvansku rivijeru polazi 18. dana narednog mjeseca. Iz ove agencije dodaju da je u okviru aranžmana koji traje 11 dana, obezbijeđen smještaj za devet noći u Vili Tomović.

Ljetovanje na crnogorskom primorju u prvoj polovini juna moguće je platiti samo 99 eura

Galerija

Bonus video: