Zavod za zapošljavanje ostaje u porodici Jelić

Zoran Jelić je zatražio razrješenje jer više nije mogao istovremeno biti poslanik u Skupštini i direktor Zavoda
154 pregleda 0 komentar(a)
Zoran Jelić, Foto: Boris Pejović
Zoran Jelić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.03.2012. 19:50h

Vlada je razrješila dužnosti direktora Zavoda za zapošljavanje Zorana Jelića, a na njegovo mjesto je izabrana njegova supruga Vukica Jelić, dosadašnja direktorica Biroa rada u Podgorici.

Zoran Jelić je zatražio razrješenje jer više nije mogao istovremeno biti poslanik u Skupštini i direktor Zavoda, pa je zbog interesa Demokratske partije socijalista, koje nema mnogo poslaničkih kandidata u rezervi zadržao poslaničku funkciju.

Vlada je razrješila dužnosti direktora Uprave za igre na sreću Aleksandra Moštrokola kojeg je istovremeno postavila za direktora Uprave za inspekcijske poslove, nove institucije koja će objediniti više inspekcija koje su do sada bile dijelovi raznih ministarstava.

Vlada je razrješila dužnosti i dosadašnju šeficu Biroa za odnose sa javnošću Oliveru Đukanović.

Imenovan je i novi upravni odbor Javne ustanove Službeni list - predsjednica je Slavica Bajić, pomoćnica sekretara Sekretarijata za zakonodavstvo, a članovi Branislav Đuranović predsjednik Opštine Danilovgrad, Isailo Šljivančanin predsjednik Opštine Žabljak, Ljiljana Radonjić zamjenik generalnog sekretara Vlade, Uroš Andrijašević asistent na Fakultetu za drţavne i evropske studije u Podgorici, Nebojša Burzanović diplomirani sociolog i Nataša Novaković, predsjednik sindikata u Sluţbenom listu.

Za predsjednika Nadzornog odbora Službenog lista postavljen je Blažo Šaranović v.d. direktora Uprave za imovinu, za članovi su Skender Šarkinović predsjednik Opštine Plav i Mihailo Pejović zaposlen u Ministarstvu finansija.

Bonus video: