Kuznjecov hoće da govori u Skupštini

"Imajući u vidu ogroman značaj gore navedene problematike, informišemo Vas o spremnosti naših predstavnika da nastupe pred poslanicima već tokom sledeće nedelje"
0 komentar(a)
kuznjecov, Foto: Zoran Đurić
kuznjecov, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 02.03.2012. 19:36h

Predsjednik Odbora direktora KAP-a i izvršni direktor En plus grupe Aleksej Kuznjecov traži od predsjednika Skupštine Ranka Krivokapića da mu omogući da poslanike upozna sa “tekućim rizicima i problemima i da odgovori na njihova pitanja” .

"Povodom objavljene izjave Skupštine Crne Gore o namjeri države da oduzme akcije Kombinata aluminijuma kompanija CEAC Holdings Limited, koja je ćerka-kompanija En+ Group i uzimajući u obzir izrazito značajne finansijske, ekonomske i socijalne rizike za građane Republike Crne Gore, koji će nastati kao rezutat izvršenja navedenih radnji, perdlažemo Vam da organizujete nastup predsjednika En+ Group pred poslanicima u okviru sjednice Skupštine, ili u okviru odgovarajućih radnih organa Skupštine", piše u zahtjevu koji je Kuznjecov uputio Krivokapiću.

On napominje da bi u parlamentu mogla razmotriti "mogućnost postizanja uzajamnog razumijevanja situacije između najvećeg organa državne vlasti i najvećeg investitora u Crnoj Gori".

"Imajući u vidu ogroman značaj gore navedene problematike, informišemo Vas o spremnosti naših predstavnika da nastupe pred poslanicima već tokom sledeće nedelje, u srijedu 07. marta", naveo je Kuznjecov uz molbu da mu iz Skupštine odgovore u ponedjeljak.

Bonus video: