Što prije riješiti pitanje energije u KAP-u

" U narednom periodu naši prioriteti biće rješavanje izuzetno važnih pitanja, kao što su dugoročno i ekonomski prihvatljivo snabdijevanje električnom energijom i značajno smanjenje kreditnog zaduženja" kaže Kuznjecov.
58 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.05.2011. 16:29h

Novi predsjednik Odbora direktora Kombinata aluminijuma dr Aleksej Kuznjecov, u prvoj izjavi medijima poručio je da mu je velika čast što je došao na čelo jedne od najvećih kompanija u Crnoj Gori, i napomenuo da su pred KAP-om veliki izazovi, za čije prevazilaženje je potrebno da uložiti maksimalne napore.

" U narednom periodu naši prioriteti biće rješavanje izuzetno važnih pitanja, kao što su dugoročno i ekonomski prihvatljivo snabdijevanje električnom energijom, značajno smanjenje kreditnog zaduženja, pokretanje proizvodnje legura i drugih proizvoda sa visokom maržom, smanjenje cijene koštanja i povećanje efikasnosti svih tehnoloških procesa.

Ekonomski model koji će omogućiti kompaniji stabilno poslovanje na duži rok tražićemo zajedno sa našim partnerima iz Vlade Crne Gore, zainteresovanim investitorima i finansijskim institucijama", saopštio je Kuznjecov.

Vladu Crne Gore u bordu KAP-a predstavlja Nebojša Dožić, koji je nedavno, na vanrednoj skupštini akcionara, izabran za člana uprave.

Bonus video: