Kredit za penzionere Respekt uz besplatnu polisu osiguranja i bez zdravstvenog kartona

Respekt gotovinski krediti za penzionere namijenjeni su svim penzionerima Fonda PIO Crne Gore koji svoje penzije primaju preko računa u Societe Generale banci Montenegro
186 pregleda 0 komentar(a)
kretit za penzionere, Foto: Societegenerale.me
kretit za penzionere, Foto: Societegenerale.me
Ažurirano: 02.04.2018. 09:10h

Societe Generale banka Montenegro ponudila je Respekt gotovinski kredit za penzionere koji se sada može podići uz besplatnu polisu osiguranja i bez zdravstvenog kartona.

Banka Respekt kredite za penzionere odobrava u iznosima do čak 20.000 eura uz rok otplate do 120 mjeseci, a prema novim uslovima odobravanja penzioneri kredite u iznosima do 10.000 eura mogu podići uz besplatnu polisu osiguranja. Zdravstveni karton nije potrebno prezentovati u ovom slučaju, a pravo na ovu vrstu kredita imaju penzioneri starosti do 78 godina života.

Uz prikupljenu svu potrebnu dokumentaciju, kredit je moguće podići u ekspoziturama banke za samo jedan dan. Respekt gotovinski krediti za penzionere namijenjeni su svim penzionerima Fonda PIO Crne Gore koji svoje penzije primaju preko računa u Societe Generale banci Montenegro.

Informacije o ovom kreditu zainteresovani mogu dobiti u svakoj od ekspozitura banke, dok se sastanak sa ličnim bankarom u ekspozituri može zakazati svakog radnog dana, pozivom na broj 19900, od 8 do 16 časova.

Više informacija o proizvodu možete pogledati OVDJE.

(PROMO)