Za odmor iz snova

Nakon prezentacija održanih u Luksemburgu, Čikagu i Njujorku - kompleks Soho City uspješno je predstavljen i u - Istanbulu
591 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.04.2018. 06:33h

U istanbulskom hotelu Ritz Carlton, sinoć je mnogobrojnim zainteresovanim građanima Istanbula, predstavljen stambeni kompleks u izgradnji po kojem će, uskoro, Bar ali i cijelo primorje biti prepoznatljivi.

Izgradnja ovog atraktivnog kompleksa odvija se pod okriljemn jedne od vodećih firmi u Crnoj Gori - Soho grupe iz Bara.

Pored pružanja osnovnih informacija o projektu, zainteresovanoj klijenteli, koja se u velikom broju odazvala pozivu, detaljno je predstavljena Crna Gora sa svim svojim različitostima i kontrastima, a posebno Bar, kao najperspektivniji grad za život i razvoj profesionalnih afiniteta. Ovaj epitet Bar posebno opravdava svojim prirodnim ljepotama, multikonfesionalnim i multinacionalnim skladom, sjajnim klimatskim uslovima, putnom infrastrukturom, poslovnim ambijentom, novoostvarenom ulogom u svijetu kruzinga i sve jačom turističkom ponudom.

Pored investitora, gospodina Rada Vujačića, koji je poželio dobrodošlicu prisutnima, ovaj događaj su upotpunili svojim prisustvom predstavnici turske Vlade, predstavnici grada Istanbula, počasni konzul Crne Gore u Turskoj prof. Akan Suver i veliki broj uglednih ljudi Istanbula. U svom izlaganju izvršni direktor grupe Ivan Krstajic, zahvalio se prisutnima i kazao da projekat ima punu podršku lokalnih vlasti i Vlade Crne Gore, a posebnu zahvalnost je iskazao lokanim medijima koji su se odazvali pozivu i uzeli aktivno učeše u promociji Crne Gore i projekta Soho City. Vazno je naglasiti da je za odličnu organizaciju zaslužan gospodin Senad Petović.

U svom obraćanju gospodin Rade Vujačić je posebnu pažnju posvetio prednostima ulaganja u Crnu Goru, kao najbrže rastuću turističku destinaciju na svijetu, ističući da je u pripremi Zakon o ekonomskom državljanstvu i ukazujući na mnoge druge pravne olakšice koje Crna Gora ima prema stranim investitorima.

Soho Grupa osnovana je 1987. godine i do sada se može pohvaliti sa pet velikih realizovanih projekata u Crnoj Gori ali i brojnim projektima u inostranstvu.

Novi stambeni kompleks koji će biti izgrađen na najatraktivnijoj lokaciji u Baru, obuhvataće dvije zgrade modernog izgleda sa ukupno 224 stambene jedinice površine od 33 do 245 m2, zatim park površine 20.000 m2, u čijem sklopu će se nalaziti dječije igralište, biciklistička staza, pješačka zona sa velikom fontanom u centru kao i zona za šetnju kućnih ljubimaca.

Obje zgrade u sklopu SOHO CITY kompleksa će imati prostrani hol, recepciju i službu obezbjeđenja. U prizemlju će se nalaziti i poslovni prostori: restorani, elitni butici, salon ljepote, fitness centar, supermarket premium klase, itd. Na krovu obje zgrade biće otvorene terase sa bazenima, prostorom za odmor i ljetnjim kuhinjama, koje će biti dostupne vlasnicima lux apartmana na poslednjem spratu u kompleksu.

‘Sistematskim proučavanjem hotelskog tržišta, utvrdili smo da grad Bar ima veliki deficit hotelskog smještaja, pa povodom toga smo odlučili da jedan dio kompleksa preprojektujemo u hotel i ponudimo ga tržištu. Projekat hotela zauzima cijeli prvi sprat u Objektu 2, površine 1.354 m2, sa 28 soba (standard i lux apartmani), koji će biti opremljeni najsavremenijim sistemima pametnih soba, recepcijom, posebnim lift karticama za I sprat-hotel, buffet-restoranom sa prelijepim pogledom i otvorenim, prostranim terasama’, kažu u Soho grupi. Navode i da će hotel opravdati visoku kategorizaciju koja je planirana i tako zadovoljiti ukus i najizbirljivijeg gosta. Hotel se prodaje po principu ”ključ u ruke”, sa izvedenim svim završnim radovima, osim namještaja, koji je obaveza kupca i stila kojem teži.

Izgradnja je u toku, a završetak cjelokupnog projekta planiran je za oktobar 2019.godine.

Kako bi naše kupce svakodnevno obavjestavali o progresu projekta, kreirali smo LIVE STREAM - koji omogućava zaintersovanima online pristup i direktno praćenje izgradnje sa lica mjesta. (Youtube-Soho City Montenegro Live Stream)

Ukoliko i vi želite da pogledate ponudu naših stanova, više informacija možete dobiti OVDJE.

(PROMO)

Galerija