Sajam ishrane 9. marta

Kako navode iz Jadranskog sajma, novitet ove godine je to što će zemlja partner 37. Sajma ishrane, koji će biti održan od 9. do 12. marta, biti Hrvatska.
0 komentar(a)
Sajam u Budvi, Foto: Arhiva Vijesti
Sajam u Budvi, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 10.02.2011. 16:16h

Za razliku od ranijih godina, ovogodišnju sezonu na budvanskom Jadranskom sajmu, umjesto berze turizma, početkom marta će otvoriti Sajam ishrane.

“Dugogodišnja uspješna poslovna saradnja Hrvatske gospodarske komore i Jadranskog sajma samo je jedan od povoda za realizaciju ovog projekta, koji ima za cilj jačanje privrednih odnosa između dvije zemlje. Tim povodom, u Zagrebu je održan sastanak u cilju pripreme i realizacije nastupa hrvatskih kompanija na ovoj sajamskoj manifestaciji”, saopštili su iz Jadranskog sajma.

Na sastanku su dogovorene aktivnosti koje će biti preduzete u okviru partnerstva Hrvatske i Crne Gore, kao što su posjeta visoke državne delegacije na otvaranju Sajma hrane, poslovni susreti crnogorskih i hrvatskih privrednika, stručna predavanja, kulturna dešavanja, marketinške aktivnosti...

Nakon Sajma ishrane, sezona se nastavlja, od 24. do 26. marta biće održana jubilarna 20. međunarodna berza i Sajam turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo.

Bonus video: