Hilsen nova izvršna direktorka Telenora

Iz kompanije su saopštili da će Hilsen preuzeti funkciju od Kristofera Laske, koji je postavljen na mjesto izvršnog direktora Telenora u Mađarskoj.
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.01.2011. 13:42h

Nova izvršna direktorka Telenora u Crnoj Gori od danas je Karen Hilsen.Iz kompanije su saopštili da će Hilsen preuzeti funkciju od Kristofera Laske, koji je postavljen na mjesto izvršnog direktora Telenora u Mađarskoj. „Sa zadovoljstvom imenujemo Hilsen za izvršnog direktora, uvjereni da će njeno bogato iskustvo i stručnost, kao i kontinuitet u kompaniji biti od velike koristi za kompaniju“, kazao je predsjednik Odbora direktora kompanije i izvršni potpredsjednik Telenor grupe, Jan Edvard Tigesen.Hilsen je tokom prošle dvije godine u Telenoru bila zamjenik izvšnog direktora za finansije i tako učestvovala u razvoju strategije i planova za budući razvoj. „Drago mi je što ću imati prilike da dalje vodim kompaniju u tom pravcu, sada na poziciji izvršnog direktora i nastaviti da jačam vodeću poziciju Telenora u Crnoj Gori“, rekla je ona.

Hilsen je, tokom više od deset godina rada u Telenor grupi, obavljala različite funkcije u njenim kompanijama u Norveškoj, Singapuru, Tajlandu i Crnoj Gori.Prethodne dvije godine su, prema riječima bivšeg izvršnog direktora Laske, bile uzbudljive.„Sa velikim zadovoljstvom sam sarađivao sa svojim timom i učestvovao u postavljanju novih i jakih temelja za dalji razvoj kompanije”, naveo je Laska.

Bonus video: