Za direktora kompanije "Portonovi" dovoljna srednja škola: Oglas rasipsan za Porscha

“Shodno Zakonu o strancima i činjenici da gospodin Posch može imati radnu dozvolu sa rokom važenja do jedne godine, shodno procedurama propisanim Zakonom produžavamo njegovu radnu dozvolu u Crnoj Gori. Pomenuti oglas je dio procedure”
304 pregleda 1 komentar(a)
Portonovi radovi, Foto: Slavica Kosić
Portonovi radovi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 15.03.2018. 21:23h

Generalni direktor kompanije “Portonovi” koja u Kumboru gradi turistički kompleks vrijedan 650 miliona eura, može biti osoba sa srednjom školom, bez iskustva i posebnih vještina.

To je predviđeno oglasom koji je 7. marta objavio Zavod za zapošljavanje.

Iz kompanije “Portonovi” “Vijestima” su pojasnili da Michael Posch ostaje generalni menadžer kompanije i da je oglas objavljen za njega.

“Shodno Zakonu o strancima i činjenici da gospodin Posch može imati radnu dozvolu sa rokom važenja do jedne godine, shodno procedurama propisanim Zakonom produžavamo njegovu radnu dozvolu u Crnoj Gori. Pomenuti oglas je dio procedure”.

Posch je prije dvije godine izabran za generalnog direktora kompanije i “odgovoran je za razvoj i implementaciju strategije, kreiranje tima i uopšte funkcionisanje visoko-luksuznog Portonovi rizorta”.

Turistički rizort Portonovi će se prostirati na 26 hektara, a u njegovom sastavu biće izgrađeni hotel sa 112 apartmana, spa-centar, marina sa 220 vezova za superjahte, radnje i restorani najviših standarda, dva plažna kluba, teniski centar i ukupno 273 rezidencije, kuće i vile. Dio kompleksa trebalo bi da bude otvoren za ovu sezonu.

Bonus video: