“Quantum investments” nema gazdu

"DZU ‘Quantum investments’ a.d. Podgorica je akcionarsko društvo sa jednostavnom vlasničkom strukturom, koje ima svoje organe upravljanja, izvršnog direktora, Odbor direktora i Skupštinu akcionara koji samostalno i profesionalno obavljaju svoj posao i samostalno donose odluke i posluju u skladu sa zakonima koji regulišu ovu oblast, i niko tu nikom ne ‘gazduje’"
1615 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 18.07.2019. 20:49h

Povodom teksta “Jovović i Radović u bici za Berzu” reagovao je Žarko Novaković, vlasnik i ovlašćeno lice firme “Profam”.

“Iznijet je niz neistina i insinuacija, i na bazi izmišljotina napravljena šema o navodno mreži povezanih firmi koje ‘preuzimaju tržište kapitala’, što god to značilo. S ciljem da edukujem vaše novinare, tržište kapitala ima svoje ovlašćene učesnike (među kojima su međunarodne banke prisutne u Crnoj Gori), ima svog regulatora Komisiju za tržište kapitala, tako da je pokušaj obmane javnosti da je sve to pod kontrolom jednog ili dva čovjeka, ili par ljudi u najmanju ruku neozbiljno. DZU ‘Quantum investments’ a.d. Podgorica je akcionarsko društvo sa jednostavnom vlasničkom strukturom, koje ima svoje organe upravljanja, izvršnog direktora, Odbor direktora i Skupštinu akcionara koji samostalno i profesionalno obavljaju svoj posao i samostalno donose odluke i posluju u skladu sa zakonima koji regulišu ovu oblast, i niko tu nikom ne ‘gazduje’. Reagovanjem zapravo želim upozoriti da se ovim narušava moj poslovni ugled. Ukoliko se sa ovom praksom nastavi biću prinuđen da pokrenem postupke pred nadležnim sudovima u cilju zaštite svojih prava”, naveo je Novaković.

Bonus video: