Sekulić: Crna Gora će dobro promisliti o inicijativi, integracija...

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjen je govor mržnje, vrijeđanje po nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi, vrijeđanje ličnosti korisnika i lica čije ime se pojavljuje na sadržajima portala kao i korišćenje vulgarnih riječi. Svako korišćenje portala suprotno gore navedenom kazniće se ukidanjem korisniku prava pristupa portalu kome će biti trajno ili privremeno zabranjen pristup. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbjednosti korisnika portala kao i osoba čije se ime pominje u sadržajima portala, putem prijetnji ili na bilo koji drugi način, je nedozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti procesuirano kod nadležnih organa..Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnosi na teme portala biće obrisani bez obavještavanja, a korisnicima koji šalju takve komentare i sadržaje u više navrata biće zabranjen pristup portalu.Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Protiv_neznanja

10-11-2019 12:19h
Photo govori sve o samozadovoljnosti i samodovoljnosti naših javnih adminstrativaca-vki, ali i diplomatskoj nedovršenosti regiona. A naša ministrica poslije strukovno slabašnog intervjua sa povodljivo-snishodljivim novinarom od petka uveče nema baš puno razloga da ovoliko samopohvaljivanje.

Protivnik_Perfidnih_Vijesti

10-11-2019 13:02h
Sram vas bilo... znači li to da je Prevlaka zatvoreno pitanje i samim tim pola Bokokotorskog zaliva, po međ. pomorskom pravu, pripada Hrvatskoj a ulaz u zaliv pod punom konteolom Hr..?? Da dignete još jedan most Blažu Jovanoviću i komunistima koji su vam skrojili kapu, šio mi ga Đura... ? ? ?... A demarkacija sa Kosovom?.. A sa RS i Sutorinom??

zemljotres1989

10-11-2019 15:37h
CG je samo lider u mitu i korupciji,zemlja bezvlasca i prodanih funkcionerskih dusa!Cojstvo i junastvo odavno ne postoje na ovim prostorima!

kodtastenapalacinke

10-11-2019 21:23h
Koja je ovo?..

tropa51

11-11-2019 11:11h
Razmisliti nego kako. Ili oslušnuti šta misli neko sa strane (EU, Amerika...).

mig63

11-11-2019 23:14h
Cu ove, liderke u regionu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: