Wizz Air: Do 2. aprila obustavljeni letovi na liniji Podgorica-Milano

"Putnici koji su svoje avio-karte rezervisali direktno na sajtu wizzair.com ili preko aplikacije avio-kompanije će dobiti obavještenje putem e-maila, u kom će biti ponuđena besplatna rezervacija, vraćanje cjelokupnog novčanog iznosa ili kredit kod ove avio-kompanije za buduće letove u iznosu od 120 odsto od vrijednosti kupljene karte"
2816 pregleda 1 komentar(a)
Avion kompanije Wizz Air, Foto: Wizz Air
Avion kompanije Wizz Air, Foto: Wizz Air

Avio kompanija Wizz Air, saopštila je da su od danas do 2. aprila obustavljeni letovi na liniji Podgorica-Milano zbog mjera koje je donijelo Ministarstvo zdravlja Crne Gore, a u cilju sprečavanja širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

U saopštenju se dodaje da će putnici koji su rezervisali svoje letove u navedenom periodu, biti automatski obavješteni i u najbržem roku će im biti omogućena alternativna ruta.

"Putnici koji su svoje avio-karte rezervisali direktno na sajtu wizzair.com ili preko aplikacije avio-kompanije će dobiti obavještenje putem e-maila, u kom će biti ponuđena besplatna rezervacija, vraćanje cjelokupnog novčanog iznosa ili kredit kod ove avio-kompanije za buduće letove u iznosu od 120 odsto od vrijednosti kupljene karte", kazali su iz kompanije Wizz Air.

Bonus video: