Kako da postanete bolji prodavac?

Predstojeća edukacija baviće se komunikacionim procesima, a unutar njih: verbalnim i neverbalnim elementima, pojmom relacije i međuljudskog odnosa, aktivnim relacijama i aktivnim slušanjem, nesvjesnim (automatskim) karakterima komunikacijskih elemenata, uticajem emocija na komunikacijski proces, pitanjem ubjeđenja i mišljenja o sagovorniku, simulacijom i roleplay-om
154 pregleda 0 komentar(a)
neurosale
neurosale
Ažurirano: 23.02.2018. 13:13h

Učesnici NeuroSales treninga – prodajna komunikacija bazirana na neuronauci saznaće kako koristiti sve raspoložive psihološke resurse u svrhu bolje i kvalitetnije prodaje bilo kog tipa proizvoda ili usluga.

NeuroSales - duboka psihološka struktura prodaje, tajna prodaje u emocionalnim centrima mozga, tema je edukacije koju će voditi istaknuti psiholog, sa međunarodnim iskustvom, Radoje Cerović, a u organizaciji Biznis akademije Vijesti.

Ova izuzetna edukacija omogućiće Vam da saznate kako da otkrijete duboku psihološku strukturu prodajnog procesa i šta nas stvarno motiviše da kupujemo neke proizvode, da preferiramo neke brandove, da im budemo vjerni i da se emocionalni identifikujemo sa nekim prozivođačima.

Predstojeća edukacija baviće se komunikacionim procesima, a unutar njih: verbalnim i neverbalnim elementima, pojmom relacije i međuljudskog odnosa, aktivnim relacijama i aktivnim slušanjem, nesvjesnim (automatskim) karakterima komunikacijskih elemenata, uticajem emocija na komunikacijski proces, pitanjem ubjeđenja i mišljenja o sagovorniku, simulacijom i roleplay-om.

  • Logika strategije u modernoj prodaji će, takođe, biti naše polje djelovanja pa ćemo se baviti pojmovima kao što su: aktivna prodaja, sales pipeline, consulting sales i ključni aspekti zadovoljstva i zadržavanja klijenata, zadovoljstvo korisnika i njegov značaj u poslovnom ciklusu, primjeri iz prakse, mjerenje učinka i analiza slučajeva.
  • Emocije i njihov značaj u prodajnom procesu su elementi predstojeće edukacije koji su među ključnim faktorima koji definišu standard NeuroProdaje, a mi ćemo posebnu pažnju posvetiti razlikama u pristupu prodaji sa aspekta NeuroProdaje i sa stanovišta klasične prodaje. Bavićemo se načinima fokusiranja na sagovornika, sinhronizacijom sa sagovornikom, značajem i korišćenjem emocionalnih procesa u NeuroSales pristupu, a ovoj dio edukacije podrazumijeva i simulacije na određene teme.
  • Unakrsna prodaja i logika “paketa” su posljednji segmenti edukacije koju će voditi uvaženi psiholog Radoje Cerović a posvećeni su aktivnim ponudama, akcionoj prodaji, promotivnim strategijama, mjerenjima kod Cross i Up Sales. Pitanja motivacije i samomotivacije u prodaji, takođe, su dio ovog poglavlja kao i analiza prijedloga ”paketa”, brainstorming i analize slučajeva.

Cijena kotizacije, za predstavnike kompanija, je 125,00 eura (sa uključenim porezom). Za svakog narednog polaznika cijena će biti umanjena za 10%.

Cijena kotizacije, za privatna lica, je 95,00 eura (sa uključenim porezom).

Edukacija će biti realizovana u intervalu od 9.30 h do 17.30h i pored tri modula podtrazumijeva i dva cofee break, kao i lunch break.

Edukacija će biti održana u hotelu CentreVille, u srijedu, 14. marta.

Prijava učesnika edukacije pocinje od 9 h.

Rezervacija mjesta i informacije putem mejla: akademija@vijesti.me ili putem telefona: 00382 67 000 222