CompanyWall Business - najpouzdaniji poslovni partner stiže i u Crnu Goru!

Fokusirajte se na biznis ideje i razvoj projekta, a odgovornost, rizik i brigu o Vašim poslovnim partnerima, investitorima, saradnicima i konkurenciji prepustite profesionalcima
3302 pregleda 0 komentar(a)
CompanyWall Business stiže i u Crnu Goru, Foto: CompanyWall Business
CompanyWall Business stiže i u Crnu Goru, Foto: CompanyWall Business
Ažurirano: 10.03.2020. 09:35h

Kako donosite poslovne odluke? Svi su složni da su investitori nepouzdani i da ni poznanstvo, ni rodbinske veze nijesu čvrsta garancija povjerenja i uspjeha. Da li se oslanjate na intuiciju ili na ravnotežu među zvijezdama? Glavni uzrok svih kataklizmi – pa tako i onih poslovnih, nije retrogradni Merkur. Najčešći razlog svih katastrofa ovog svijeta leži uvijek u ljudskom faktoru, tj. lošim odlukama.

Zamislite samo na trenutak početnu poziciju sa provjerenim informacijama o finansijskom stanju i poslovanju Vaših potencijalnih saradnika u rukavu? Sve prednosti i mane vaših konkurenata na jednom mjestu? Kako bi izgledalo Vaše poslovanje kada bi sve odluke zasnivali na činjenicama i ostavili karmičke sile po strani?

Ako ne planirate - gotovo sigurno ne znate šta radite!

Na crnogorskom tržištu, kao pečurke poslije kiše, niču kompanije koje se razmeću pametnim podacima i razne bonitetne institucije koje kriju interne procedure »kao zmija noge«. Nije dovoljno izgovoriti magične riječi »bonitetna ustanova« i potpunom strancu povjeriti posao u koji smo uložili dobar dio života.

CompanyWall Business
Za uspjeh Vam je potreban CompanyWall Business!(Foto: CompanyWall Business)

Za povjerenje je potrebno mnogo više. Za uspjeh Vam je potreban CompanyWall Business! Misao jednog od najvećih pronalazača svih vremena -Tomasa Alve Edisona »Srećna sudbina je kad se šansa susretne sa planiranjem« naša je krilatica, a naša politika je da ništa ne prepuštamo slučaju. CompanyWall Business pruža mehanički preciznu sliku o Vašem poslovnom okruženju. Naš tim stručnjaka vrijedno prikuplja, analizira i obrađuje podatke da bi usluga koju pružamo bila jednostavna za upotrebu. Ne trebaju Vam ekonomski eksperti za tumačenje naših finansijskih parametera, mi smo to već odradili za Vas! Funkcionalni podaci su jedina logična polazna tačka za dobre poslovne odluke.

Na putu ka uspjehu otvorite četvoro očiju!

CompanyWall Business
Na putu ka uspjehu otvorite četvoro očiju(Foto: CompanyWall Business)

Kada poklanjate povjerenje jednoj bonitetnoj kući imajte na umu da to može biti veoma skup poklon. Ukoliko pomislite da ste prošli jeftino, realnost će Vas brzo demantovati i kao bumerang tresnuti pravo u lice. Kad shvatite da ste vrijeme i povjerenje poklonili pogrešnoj bonitetnoj kući – cijenu nećete moći da platite koliko god da ste bogati. Posvjećenost i odgovornost su upravo one male velike tajne koje prave razliku u kvalitetu.

Bonitetna kuća CompanyWall je inicijalno osnovana u Londonu, a specifična metodologija na kojoj počiva naša finansijska analiza kreirana je po ugledu na rad svjetski najpriznatijih bonitetnih kuća Standard & Poor's (S&P), Moody's, and Fitch Group poznate kao Big Three. U svom radu vodimo se opštepriznatim parametrima, ali i svakodnevnom evaluacijom lokalnog tržišta u Crnoj Gori i regionu. Na osnovu tih i mnogih drugih rezultata kojima nas redovno snabdijevaju naši finansijski analitičari i ekonomisti, oplemenjujemo kriterijume za izradu bonitetnih izvještaja, bonitetnih ocjena i vršimo sertifikaciju kompanija.

Bonitetna kuća CompanyWall na srpskom tržištu zauzima najviše pozicije od 2013. godine, a već 2019. godine smo postali nosioci zavidne titule Bonitetne kuće sa najvećim brojem zadovoljnih klijenata. Lidersku poziciju zauzimamo i u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji a od ove godine i u Crnoj Gori stojimo na raspolaganju svim malim, srednjim ali i velikim kompanijama.

CompanyWall Business - Bonitetne ocjene kojima se vjeruje

CompanyWall Business
CompanyWall Business - Vaš finansijski asistent(Foto: CompanyWall Business)

CompanyWall Business utvrđuje bonitetne ocjene na osnovu brojnih faktora koji često ostaju skriveni oku prosječnog posmatrača. Naša Bonitetna ocjena garantuje brže i efikasnije poslovne odluke. Ne griješite u izboru poslovnog partnera - takve greške tržište ne prašta. Analize konkurencije i nekonvencialna procjena rizika je podrška kojoj ne treba da okrećete leđa.

Bonitetne ocjene se kreću u okviru bonitetnih razreda od najvišeg AAA - do najnižeg CCC. Bonitetna kuća CompanyWall Business je jedini ponosni vlasnik licence ove pouzdane klasifikacije najviših bonitetnih ocjena: AAA, AA+ i A+. Na Vama je da sve svoje raspoložive resurse usmjerite ka kreativnim segmentima poslovanja- usavršavanju proizvoda i usluga, a pronalaženje, plasiranje i obradu visokokvalitetnih poslovnih, kreditnih i tržišnih podataka prepustite nama! Desetine hiljada zadovoljnih klijenata na Balkanu uz naše usluge svakodnevno postiže napredak i donosi pametnije odluke.

Na Balkan Biznis Forumu 2019 u razgovoru sa vodećim top menadžerima u regionu, ekspertima u oblasti razvoja poslovanja i konsultovanja, vlasnicima preduzeća, ali i iskusnim marketing, PR i prodajnim timovima pažljivo smo osluškivali atmosferu koja vlada na regionalnom tržištu. Došli smo do zaključka da su najgora noćna mora crnogorskih privrednika nepouzdani saradnici i loš kreditni rejting velikog broja firmi koje su specijalizovane jedino za vešto prikrivanje faktičkog stanja. Uzimajući sve ovo u obzir odlučili smo da budemo praktični i gađamo pravo u metu! Sve ljudske kapacitete i tehnološke resurse usmjerili smo na izradu što jasnijeg i tehnički besprijekornog prikaza boniteta. Po starom zlatnom pravilu ”Keep it simple” – pouzdanost, sposobnost i platežnu moć crnogorskih malih i srednjih privrednika pružamo Vam na dlanu. Naša polazna ideja je da svim našim klijentima obezbjedimo miran san i poslovnu stabilnost. Zar to nije sve o čemu ste oduvijek maštali?

Moćni poslovni program - efikasno i bezbjedno poslovanje!

Savremeno tržište postaje sve okrutnije mjesto za pojedince koji, iako brilijantni u svojim idejama, nemaju poslovnu snalažljivost za opstanak. Vremena kada je bilo dovoljno smisliti savršen proizvod i prepustiti stvari slučaju predstavljaju relikt prošlosti, bar za one uspješne.

Cilj CompanyWall Business programa je da obezbjede sigurno poslovanje bilo smanjenjem rizika, bilo blagovremenim otkrivanjem nesolventnosti. Istraživanja su pokazala da zaposleni u prosjeku više od šest sati nedeljno provedu u traženju dokumenata i provjeri informacija. Da li ste spremni da godišnje investirate 312 radnih sati po zaposlenom za informacije koje Vam CompanyWall pruža na dlanu i u realnom vremenu.

Vi se fokusirajte na biznis ideje i razvoj projekta, a odgovornost, rizik i brigu o Vašim poslovnim partnerima, investitorima, saradnicima i konkurenciji prepustite profesionalcima.

Danas je teško odlučiti ne samo koje kompanije, već i koje države su dobre investicione prilike. Razvoj globalnog tržišta donio je veliki broj novih mogućnosti, ali uz to i brojne rizike. Zbog toga je, više nego ikada prije bitno da imate uvid u relevantne podatke o kompanijama radi razumijevanja investicionih mogućnosti, rizika i prednosti koje pruža određena poslovna sredina.

CompanyWall business
CompanyWall Business - Bonitetne ocjene kojima se vjeruje(Foto: CompanyWall business)

Finansijski asistent CompanyWall business klasifikuje, tumači i razvrstava podatke, odnosno od baze opštih poslovnih podataka pravi bazu pametnih podataka. Više ne morate vjerovati nikome na riječ: finansijski izvještaji na portalu CompanyWall business sadrže relevantne podatke o kompaniji, vlasničkoj strukturi, finansijama i blokadama, nekretninama i njihovoj opterećenosti i stvarnom kapacitetu pretraživane kompanije.

Nemojte nam reći koliko naporno radite - recite nam koliko ste uradili!

Koristite podatke koje CompanyWall tim marljivo prikuplja, obrađuje i prilagođava tako da budu »user friendly«. Privucite samo one klijente koji su vrijedni Vašeg vremena, uz rizike koji odgovaraju Vašim mogućnostima. Proširite polje djelovanja i Vašu bazu klijenata uz naše liste podataka.

Tu smo da Vam pružimo sažete, pouzdane i provjerene ažurirane finansijske podatke uz pomoć kojih možete saznati kako posluju Vaši konkurenti, budući parnteri ili klijenti na vrijeme - prava informacija u pravom trenutku je nešto najbolje što možete pružiti svojoj firmi.

I za kraj, imajte na umu bezvremenu Hamletovu krilaticu »Biti spreman, to je sve«. Budite spremni uz CompanyWall Business.

Registrujte se već danas uz BESPLATAN DEMO PRISTUP i poslujte uspješnije uz naše podatke:

REGISTRACIJA

LOZINKA: CWBIZZ2020

COMPANYWALL d.o.o.

Vasa Raičkovića 4A

81000 PODGORICA

PIB: 03240592

TEL 069/901-666

E-MAIL info@companywall.me