NLB Super brzi online kredit putem sajta i Vibera, uz odobrenje u roku od dva minuta, bez troška obrade kredita

Ukoliko kredit nije odobren, uslijediće poziv komercijaliste koji će klijentu predložiti odgovarajući proizvod u skladu sa trenutnim finansijskim mogućnostima, pokazujući na ovaj način brigu za finansijsku budućnost klijenta
7408 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: NLB Banka
Ilustracija, Foto: NLB Banka

NLB Banka odobrava kredite iznosa do 15.000 Eura bez troškova obrade za kredit, kreditnu karticu ili dozvoljeni minus, na zahtjeve podnesene putem računara, mobilnog telefona ili Viber-a, pri čemu informaciju o odobrenju kredita klijent dobija u roku od dva minuta, bez odlaska u banku.

Uvažavajući trenutne potrebe građana za udaljenim poslovanjem sa bankom, te poštujući mjere i preporuke nadležnih organa s ciljem izbjegavanja rizika po zdravlje u uslovima opasnosti od širenja koronavirusa, NLB Banka omogućava podnošenje zahtjeva za kredit elektronskim putem, uz brzu informaciju o odobrenju, bez troškova obrade kredita, do 15. maja.

Svi zaposleni građani, bez odlaska u banku, u prilici su da apliciraju za kredit iznosa do 15.000 EUR uz mogućnost dobijanja kreditne kartice ili dozvoljenog minusa, kao dodatnog proizvoda, iznosa do 2.000 EUR. Kreditna kartica i dozvoljeni minus, kao nezavisan proizvod, odobravaju se online na iznos do 5.000 EUR.

Ukoliko kredit nije odobren, uslijediće poziv komercijaliste koji će klijentu predložiti odgovarajući proizvod u skladu sa trenutnim finansijskim mogućnostima, pokazujući na ovaj način brigu za finansijsku budućnost klijenta.

Pogledajte kako možete podnijeti zahtjev za online kredite putem sajta NLB Banke:

Prijava za željeni kreditni proizvod je jednostavna, zahvaljujući intuitivnom okruženju ove funkcionalnosti na web-u i Viber-u, a odgovor stiže gotovo odmah. Ukoliko je zahtjev odobren, ostaje da klijent potpiše ugovor o odabranoj usluzi, koji će ga čekati u filijali. Na šalteru banke, u roku od jednog sata, klijent može preuzeti svoj novac ili njime dalje raspolagati, putem platne kartice, elektronskog i mobilnog bankarstva NLB Klik. Podsjećanja radi i dalje su na snazi povoljnosti za upotrebu digitalnih kanala za poslovanje sa bankom koje uključuju i obavljanje plaćanja i prenosa na druge račune, bez provizija, u okviru NLB Klik-a, kao i podizanje gotovine na bankomatima svih banaka u zemlji, bez troškova.

Online kreditna ponuda pruža mogućnost da klijent uz kredit odabere i osiguranje u slučaju gubitka zaposlenja.

Na linku možete pristupiti web zahtjevu za kredit.

Putem Vibera, zahtjev za kredit podnesite ovdje.

NLB Banka usmjerena je na potrebe klijenata nudeći pojednostavljena i inovativna rješenja, uz uvijek prisutnu podršku od strane stručnog osoblja, koje je 24 časa na raspolaganju korisnicima putem digitalnih kanala.

Reprezentativni primjer:

Za iznos gotovinskog kredita od 5.000 EUR uz rok otplate od 60 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) 7,29% fiksno, efektivna kamatna stopa (EKS) 7,59%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa od 7.29%, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (2 EUR) i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (3,50 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 5,988.35 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 99,71 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obrezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik kredita obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja i sl.). EKS je važeća na datum informativnog obračuna, 13.05.2020. godine.

* Kalkulator je informativnog karaktera i određene vrijednosti mogu varirati.

Napomena: Informacija o odobrenju kredita u roku od dva minuta, odnosi se na online zahtjeve za kredit, kreditnu karticu ili dozvoljeni minus dostavljene radnim danima od 10 do 22h, shodno radnom vremenu Kreditnog registra CBCG (RKB).