Otvorena prva IDEA u Plavu

Već prvog dana, IDEU je posjetio veliki broj stanovnika Plava. Povodom otvaranja organizovane su višednevne aktivnosti, a za prvih 1000 potrošača IDEA je obezbijedila posebne poklone. Organizovana je degustacija domaćih proizvoda iz linije Ukusi kraja moga, a za najmlađe druženje sa maskotom Kodi i popularno iscrtavanje lica
427 pregleda 0 komentar(a)
IDEA, Plav, Foto: IDEA
IDEA, Plav, Foto: IDEA
Ažurirano: 13.08.2018. 06:34h

Stanovnici Plava dobili su novi veliki market – prvu IDEA prodavnicu u tom gradu. U ulici Racina bb, IDEA je otvorila savremeno opremljeni objekat na 300 metara kvadratnih, koji broji 13 zaposlenih. Potrošačima nudi širok izbor proizvoda, sa posebnim naglaskom na mesaru, pekaru, delikates i sektor svježeg voća i povrća.

Već prvog dana, IDEU je posjetio veliki broj stanovnika Plava. Povodom otvaranja organizovane su višednevne aktivnosti, a za prvih 1000 potrošača IDEA je obezbijedila posebne poklone. Organizovana je degustacija domaćih proizvoda iz linije Ukusi kraja moga, a za najmlađe druženje sa maskotom Kodi i popularno iscrtavanje lica.

Sudeći po prvim reakcijama Plavljana, nova prodavnica u gradu je odavno bila potrebna.

"Ovako je trebalo da se napravi i otvori u Plavu, prije svega zbog zaposlenosti. Ovo je nešto najbolje, cijene su odlične, povoljni ste. Sve mi dopalo, usluga, ponuda, ima baš dosta toga", kaže Edis koji je IDEU posjetio na dan otvaranja.

I Ramiz je zadovoljan uslugom.

"Sve je u najboljem redu. Sve mi se dopada, baš je dobro. Ovakva prodavnica nam je zaista bilo potrebna", kaže on.

Novotvorena prodavnica je 119. IDEA u Crnoj Gori, a Plav 19. opština u kojoj IDEA ima svoje objekte.

"IDEA porodica nastavlja da se širi ovog ljeta, a mi smo jako srećni i ponosni što imamo priliku da postanemo dobar komšija što većem broju ljudi. Za manje od mjesec otvorili smo tri nove IDEA prodavnice. Počeli smo sa otvaranjem prodavnice u Gornjoj Gorici, nakon čega smo se skoncentrisali na sjever zemlje i otvorili IDEA prodavnice na Žabljaku, sada i u Plavu", rekla je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Ukoliko niste uspjeli da prvog dana posjetite novu IDEA prodavnicu u Plavu, preporučujemo da to uradite narednih dana. U nedjelju za svaki račun preko 10 eura, potrošači dobijaju srećku, iza koje se krije vrijedan poklon, a dan kasnije – u ponedjeljak, svaka 100. kupovina će biti gratis.

I to nije sve, u utorak vas očekuje 10% popusta na svaku kupovinu.

Galerija