Sajvani: "Damac" ove godine investira u jednu od lokacija na primorju

Marković je na sastanku sa Sajvanijem, koji je održan na Svjetskom ekonomskom forumu, kazao da su Vlada i njegov kabinet potpuno spremni da izađu u susret interesovanjima renomiranih investirora
2 komentar(a)
Husain Sajvani, Duško MArković, Foto: Gov.me
Husain Sajvani, Duško MArković, Foto: Gov.me
Ažurirano: 25.01.2018. 14:02h

Kompanija "Damac" ove godine će potpisati ugovor kojim će investirati u jednu od atraktivnih turističkih lokacija na crnogorskom primorju, saopštio je njen predsjednik, Husain Sajvani, na sastanku sa premijerom Crne Gore, Duškom Markovićem.

Marković je na sastanku sa Sajvanijem, koji je održan u Davosu na Svjetskom ekonomskom forumu (WEF), kazao da su Vlada i njegov kabinet potpuno spremni da izađu u susret interesovanjima renomiranih investirora.

Sajvani je, kako je saopšteno iz Vladine Službe za odnose s javnošću, rekao Markoviću da je putovao i radio širom svijeta, ali da Crnu Goru smatra jednom od najljepših zemalja.

On je naveo poseban značaj kvalitetne aviodostupnosti Crne Gore.

Kompanija "Damac" od 2002. godine drži poziciju vodećeg graditelja u sektoru luksuznih nekretnina na tržištima srednjeg Istoka, s najznačajnijim projektima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), Saudijskoj Arabiji, Kataru, Jordanu, Libanu i Omanu.

Marković se sa Sajvanijem sastao 23. avgusta kada je on iskazao namjeru da investira u Crnu Goru.

Bonus video: