Milošević izabrana za direktoricu Fonda PIO

Kako saznaju "Vijesti" na konkurs Uprave za kadrove, oglašen sredinom oktobra ove godine, prijavila su se ukupno četiri kandidata među kojima su pored v.d. direktorke bili još Ivan Mijović, Miodrag Martinović i Ranko Aligrudić

29910 pregleda 30 reakcija 31 komentar(a)
Milošević, Foto: Privatna arhiva
Milošević, Foto: Privatna arhiva

Za novu direktoricu Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore imenovana je Jadranka Milošević, dosadašnja v.d. direktorica ove institucije, saopšteno je iz Fonda PIO.

Kako je navedeno, Upravni odbor Fonda PIO na sjednici od 30. novembra 2020. godine, donio je odluku o imenovanju direktorice Fonda nakon sprovedenog postupka rangiranja kandidata kod Uprave za kadrove.

Kako saznaju "Vijesti" na konkurs Uprave za kadrove, oglašen sredinom oktobra ove godine, prijavila su se ukupno četiri kandidata među kojima su pored v.d. direktorke bili još Ivan Mijović, Miodrag Martinović i Ranko Aligrudić.

U uži krug, za provjeru znanja, pored Jadranke Milošević bio je i Aligrudić, koji je zaposlen u Područnoj jedinici Fonda PIO u Baru.

Upravni odbor Fonda PIO razriješio je dužnosti bivšeg direktora Dušana Perovića, 25. septembra ove godine nakon što je napunio 67 godina i stekao uslov za penzionisanje. Od tada je Jadranka Milošević obavljala funkciju v.d. izvršnog direktora. Prethodno je devet godina bila pomoćnik direktora.

Bonus video: