Vlada imenovala Dragana Kovačevića za direktora Uprave za nekretnine

Vlada je takođe predložila Skupštini akcionara Elektroprivrede da ponovo za predstavnike države u odboru direktora energetskog preduzeća imenuje dosadašnje članove Samira Hodžića, Đoka Krivokapića, Ljuba Kneževića i Ranka Milovića
251 pregleda 7 komentar(a)
Dragan Kovačević
Dragan Kovačević
Ažurirano: 28.12.2017. 21:24h

Vlada Crne Gore imenovala je danas Dragana Kovačevića za direktora Uprave za nekretnine.

Kovačević je i do sada obavljao tu funkciju.

NVO MANS je Specijalnom državnom tužilaštvu i Agenciji za sprječavanje korupcije Crne Gore ranije dostavila kompletnu dokumentaciju u vezi sa, kako su saopštili, nejasnim porijeklom imovine Kovačevića.

Porodica Dragana Kovačevića je za svega nekoliko godina potrošila blizu 190.000 eura na kupovinu nekretnina, automobila i hartija od vrijednosti.

Kovačević je vlasnik više nekretnina, posjeduje stan od 118 m2 i plac od 2.200 m2 u Podgorici, u Budvi ima garsonjeru od 30 m2, a u Kotoru parcelu površine 250 kvadrata i 22 i po hiljade kvadrata građevinskog zemljišta, na ekskluzivnoj lokaciji na Žabljaku.

Vlada je takođe predložila Skupštini akcionara Elektroprivrede da ponovo za predstavnike države u odboru direktora energetskog preduzeća imenuje dosadašnje članove Samira Hodžića, Đoka Krivokapića, Ljuba Kneževića i Ranka Milovića.

Vlada je imenovala Aliju Košutu za direktora Uprave za inspekcijske poslove i dala saglasnost za imenivanje Valentine Radulović Šćepanović za direktora Zavoda za intelektualnu svojinu.

Bonus video: