Vukićević: Trenutna garnitura nesposobna da napravi novu avio-kompaniju

“Pogotovo u godini kada su evropske države dale više od 100 miilijardi eura pomoći svojim avio-kompanijama, kada postoji zakon kojim se rješavaju dugovi, a u budžetu postoji novac za te namjene”, kazao je Vukićević

26852 pregleda 195 reakcija 83 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Savo Prelević
Ilustracija, Foto: Savo Prelević

Trenutna garnitura nije sposobna da napravi novu avio-kompaniju, bez obzira na to da li će koštati nula ili 50 miliona eura, kazao je predsjednik Upravnog odbora Montenegro Airlinesa Nikola Vukićević.

On je, u pisanoj izjavi Televiziji Crne Gore, rekao da ne može da vjeruje šta je čuo od ministra kapitalnih investicija Mladena Bojanića na današnjoj konferenciji Vlade, i kakvu su odluku donijeli.

“Pogotovo u godini kada su evropske države dale više od 100 miilijardi eura pomoći svojim avio-kompanijama, kada postoji zakon kojim se rješavaju dugovi, a u budžetu postoji novac za te namjene”, kazao je Vukićević.

On je naveo da će samo gašenje koštati 100 miliona eura, “te da trenutna garnitura nije sposobna da napravi novu avio-kompaniju - bez obzira na to da li će koštati nula ili 50 miliona eura”.

Bonus video: