Nova CKB Mastercard shopping kartica

CKB Mastercard shopping kartica može se koristiti za plaćanja u zemlji i inostranstvu, na terminalima svih banaka, kao i na internetu, do visine odobrenog kreditnog limita

29694 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CKB pr
Foto: CKB pr

Sa ciljem da unaprijedi iskustvo svojih korisnika modernim, sigurnim i fleksibilnim platnim rješenjima, Crnogorska komercijalna banka uvrstila je u svoju ponudu CKB Mastercard shopping kreditnu karticu koja omogućava kupovinu i do 24 rate u zemlji i inostranstvu, kao i kupovinu na internetu.

CKB Mastercard shopping kartica može se koristiti za plaćanja u zemlji i inostranstvu, na terminalima svih banaka, kao i na internetu, do visine odobrenog kreditnog limita. Ukoliko korisnici redovno izmiruju svoje dospjele mjesečne obaveze, ne obračunava se kamata za korišćenje potrošenih sredstava, a korisnici mogu da plaćaju i bez troškova provizije na prodajnim mjestima sa kojima Banka ima sklopljen ugovor.

„CKB Mastercard shopping kartica je međunarodna beskontaktna kartica koja našim klijentima nudi niz benefita. Osim kupovine na rate u zemlji i inostranstvu, moguće je koristiti i u slučaju potrebe za dodatnom gotovinom, na bilo kojem bankomatu. Kako u posljednjih godinu dana internet kupovina doživljava ekspanziju, klijentima nudimo mogućnost kupovine na rate i na internetu.

U okviru CKB Shop&GO programa, konstantno širimo mrežu partnera kod kojih naši klijenti mogu kupovati na rate i uz popuste. U narednom periodu, sve naše aktivnosti usmjerićemo na povećanje zadovoljstva klijenata kroz nove proizvode, posebno u digitalnoj sferi. Nastavljamo da budemo posvećeni inovacijama, povećanju kvaliteta proizvoda i brzoj usluzi“, izjavio je Pál Kovács, glavni izvršni direktor CKB-a.

Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard, istakla je: „Crna Gora je tržište koje je okrenuto elektronskim plaćanjima što dokazuje i rezultat našeg MasterIndex istraživanja da dve trećine korisnika kartica njima plaća par puta nedeljno. Imajući u vidu da je 27% MasterIndex ispitanika izdvojilo praktičnost kao najvredniju karakteristiku kartica, dok petina njih ceni činjenicu da kartice mogu da koriste kako u fizičkom, tako i u onlajn okruženju, dobijamo tržište na kome se praktičnost i sigurnost kartičnih plaćanja cene i očekuju. CKB Mastercard Shopping kartica je fleksibilno i sigurno platno rešenje krojeno baš po meri savremenog potrošača i zato bih želela da zahvalim našim dugogodišnjim partnerima iz Crnogorske komercijalne banke na deljenju vizije da zajednički gradimo savremeno platno tržište u Crnoj Gori“.

Više o CKB Mastercard shopping kartici možete pronaći na www.ckb.me/shopandgo.