NVO "Klaster prevoza Crne Gore" saopštila:

"Spremni smo večeras da sjednemo za sto ukoliko su Bojanić, Milatović i Spajić spremni"

"Naš kontakt telefon imate, jer smo slali dopise u sva tri ministarstva"

4865 pregleda 10 komentar(a)
Sa protesta koji je organizovala  NVO "Klaster prevoza Crne Gore, Foto: Savo Prelević
Sa protesta koji je organizovala NVO "Klaster prevoza Crne Gore, Foto: Savo Prelević

Obzirom da dolazimo iz realnog sektora, itekako smo upoznati sa problemima kada želje i mogućnosti ne odgovaraju jedno drugom, saopteno je danas iz nevladine organizacije NVO "Klaster prevoza Crne Gore".

Oni su se obratili ministru kapitalnih investicija Mladenu Bojaniću, ministru ekonomskog razvoja Jakovu Milatoviću i ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću.

"Poštovana gospodo Bojaniću, Milatoviću i Spajiću, u saopštenju MKI, gdje nas pozivate da sjednemo za sto, nismo vidjeli na kom mjestu i u kom terminu. Naš kontakt telefon imate, jer smo slali dopise u sva tri ministarstva. Mi smo spremni i večeras da sjednemo, ukoliko ste vas troje slobodni. Svjesni smo i da država nije svemoguća, ali se nadamo da ćemo partnerski doći do najboljih konkretnih rešenja", navodi se saopštenju NVO " Klaster prevoza Crne Gore" kojim reaguju na saopštenje Ministarstva kapitalnih investicija.

Oni su poručili da ukoliko termin sastanka bude nakon zakazanih termina protestnih vožnji, one će se održati.

Autobuski prevoznici iz čitave Crne Gore organizovali su danas u Podgorici protestnu vožnju, a najavili su da će tako biti i sjutra i u petak.

Protest je organizovala NVO "Klaster prevoza Crne Gore", a pojasnili su da su nezadovoljni iznosom subvencija koje im država opredjeljuje zbog krize izazvane koronavirusom.

Preporučujemo za Vas