Vladina firma ćuti o zatvaranju Svetog Stefana

Rađenović nije mogao da odgovori na pitanje da li je zakupac hotelskog kompleksa Adriatic properties, najavila da Sveti Stefan i Vila Miločer neće biti otvoreni i da će otpustiti radnike

23919 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Sveti Stefan, Foto: Vuk Lajović
Sveti Stefan, Foto: Vuk Lajović

Kompanija Sveti Stefan hoteli AD u većinskom vlasništvu Vlade Crne Gore koja gazduje grad hotelom Sveti Stefan i Vilom Miločer ne želi da komentariše najavu Amana da će hoteli ovoga ljeta biti zatvoreni.

Izvršni direktor Sveti Stefan hotela Miško Rađenović kazao je "Vijestima" da nema komentar, ali da će se ubrzo oglasiti saopštenjem.

On nije mogao da odgovori na pitanje da li je zakupac hotelskog kompleksa , Adriatic properties, najavila da Sveti Stefan i Vila Miločer neće biti otvoreni i da će otpustiti radnike.

Povezani članci

18. Maj 2021.

"Sveti Stefan" neće raditi ovog ljeta?

19. Maj 2021.

Svetac pod ključem ovoga ljeta?

Grad-hotel Sveti Stefan i Vila “Miločer”, koji su dati u zakup firmi “Adriatic properties” prvo na 30, pa aneksima ugovora na 42 godine, upisani su u katastru na većinski državnu kompaniju “Sveti Stefan hoteli”.

“Sveti Stefan hoteli” su izuzeti iz Hotelske grupe “Budvanska rivijera“.

Kompanijom još upravljaju kadrovi Vlade Duška Markovića, a iako je ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović tokom nedavnog boravka u Budvi najavio da će doći do promjena u rukovodećem kadru hotelskih kompanija u većinskom državnom vlasništvu - Sveti Stefan hoteli, HG Budvanska rivijera i HTP Miločer, njima upravljaju još kadrovi DPS i SD.

Bonus video: