Statis: "Aman" zatvara poslovanje u Crnoj Gori za ovo ljeto

On je kazao da je "Aman" vjerovatno najluksizniji operater na svijetu, i dodao da je bio veliki uspjeh za Crnu Goru da privuče "Aman" jer tim potezom se, kako je kazao, Crna Gora pozicionirala na mapi luksuznih destinacija u svijetu

39024 pregleda 798 reakcija 191 komentar(a)
Sveti Stefan, Foto: Vuk Lajović
Sveti Stefan, Foto: Vuk Lajović

Kompanija "Aman" koja upravlja elitnim hotelskim kompleksom - grad-hotelom "Sveti Stefan" i Vilom Miločer, riješila je da zatvori poslovanje u Crnoj Gori za ovo ljeto, kazao je Petros Statis, vlasnik kompanije "Adriatic properties", koja je zakupac hotelskog kompleksa Sveti Stefan - Miločer.

Povezani članci

18. Maj 2021.

"Sveti Stefan" neće raditi ovog ljeta?

19. Maj 2021.

Svetac pod ključem ovoga ljeta?

"U ovakvoj situaciji, ako se ništa ne promijeni ne može da radi", kazao je Statis za A1, prenosi Portal RTCG.

On je kazao da je "Aman" vjerovatno najluksizniji operater na svijetu, i dodao da je bio veliki uspjeh za Crnu Goru da privuče "Aman" jer tim potezom se, kako je kazao, Crna Gora pozicionirala na mapi luksuznih destinacija u svijetu.

"I mogu vam reći da su ljudi iz Porto Montenegra, Luštice i Porto Novog došli u Crnu Goru zbog Amana. Možete da ih pitate, oni to meni govore, jer mi smo svi prijatelji između sebe. I dali su Amanu jedno od najboljih mjesta na svijetu, Sveti Stefan", kazao je Statis.

On je istakao da je Sveti Stefan zaista jedno od najboljih mjesta na svijetu i dodao da je srećan što je mogao da učestvuje u toj investiciji.

Nažalost, kako je dodao, smatra da Crna Gora ne može da podrži ovakvu investiciju.

"I žao mi je zbog toga jer vjerujem da je to velika greška, ne samo prema meni kao investitoru već i prema zemlji i narodu Crne Gore", kazao je Statis.