Turistička ponuda Crne Gore predstavljena u Banja Luci

Iz TOP-a su kazali da se tokom prezentacije okupio veliki broj posjetilaca, koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u ponudi za ljetnju turističku sezonu, manifestacijama i drugim sadržajima i aktivnostima koje ih očekuju u Crnoj Gori

3984 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Turistička organizacija Podgorica
Foto: Turistička organizacija Podgorica

Turističke organizacije iz pet crnogorskih gradova predstavile su turističke ponude u Banja Luci, u okviru regionalne Road show kampanje 2021, koju je pokrenula Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTO).

Iz Turističke organizacije Podgorica (TOP) saopštili su da su, na glavnom gradskom trgu Krajina, predstavili svoje turističke potencijale, kulturu i tradiciju, prirodne resurse, kao i vinsku i gastro ponudu.

Pored Glavnog grada, turističku ponudu predstavile su i lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Kotora i Tivta, u saradnji sa NTO, a pod sloganom kampanje "U društvu prirode".

Iz TOP-a su kazali da se tokom prezentacije okupio veliki broj posjetilaca, koji su imali priliku da se upoznaju sa novitetima u ponudi za ljetnju turističku sezonu, manifestacijama i drugim sadržajima i aktivnostima koje ih očekuju u Crnoj Gori.

Nakon promocije na trgu je, kako su dodali, organizovan radni ručak u hotelu „Courtyard by Marriott“, koji je okupio predstavnike državnih i lokalnih medija, predstavnike turističkih agencija i ostale zvanice.

"Gosti su imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom putem kratkih promotivnih filmova o Crnoj Gori, uživaju u ukusima tradicionalnih proizvoda naše bogate gastro ponude, a i da učestvuju u nagradnoj igri, u okviru koje su sve prisutne lokalne turističke organizacije iz Crne Gore obezbijedile vrijedne nagrade", navodi se u saopštenju.

Iz TOP-a su rekli da su promociju propratili brojni predstavnici medija.

Bonus video: