Krivokapić: Ima časnih poljoprivrednika, a ima onih koji su dirigovano došli na okupljanje

"Naravno, naša je briga o svakom poljoprivrednom proizvođaču i građaninu, ali postoje ograničenja koja ne možete da prevaziđete, jer neko u budžetu namjerno ili nenamjerno nije htio da podrži ono što je bilo planirano i projektovano", kazao je Krivokapić

12118 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Krivokapić, Foto: Savo Prelević

Vlada je spremna da nađe zajedičko rješenje za probleme u poljoprivrednom sektoru, poručio je premijer Zdravko Krivokapić i dodao da je najgore ono koje se svodi na ucjenu.

Poručio je da je Vlada spremna da uvaži svakog i nađe rješenja ali "ne može se rješenje svoditi na ucjene".

"Mi smo spremni da uvažimo svakoga i nađemo zajedničko rješenje, ali najgore je rješenje to koje se svodi na ucjenu. Dajte da nađemo šta je mjera zajedništva", rekao je Krivokapić novinarima nakon konferencije Devet godina crnogorskih pregovora sa EU.

Na pitanje da li će poljoprivrednicima ispuniti zahtjeve, odgovorio je da je ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandar Stijović dogovorio juče sa njima šta je moguće u okviru budžeta.

"Zasigurno znam da ima vrlo časnih poljoprivrednika, a ima onih koji su dirigovano došli na okupljanje. Svako ima pravo na protestovanje", rekao je premijer. "Naravno, naša je briga o svakom poljoprivrednom proizvođaču i građaninu, ali postoje ograničenja koja ne možete da prevaziđete, jer neko u budžetu namjerno ili nenamjerno nije htio da podrži ono što je bilo planirano i projektovano", kazao je Krivokapić.

Bonus video: