Fidelity o Solani: Procjena vrijednosti preko 250 miliona eura, a u stečaj otišla zbog duga od desetak hiljada

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte je na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Savjeta, premijer Zdravko Krivokapić, donio odluku da Ulcinjska solana bude u državnom vlasništvu

12425 pregleda 253 reakcija 14 komentar(a)
Foto: Savo Prelević
Foto: Savo Prelević

Kompanija "Fidelity consulting" saopštila je da je prva procjena vrijednosti zemljišta i opreme Solane iznosila preko četvrtine milijarde eura (257 miliona eura), a da je Solana uvedena u stečaj zbog duga od desetak hiljada eura.

"Sada je ta imovina Solane ponovo u vlasništvu države. Kome nije jasno što je danas urađeno, neka digne ruku u vis", navedeno je na Fejsbuk objavi Fidelity consulting-a.

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte je na današnjoj sjednici, kojom je predsjedavao predsjednik Savjeta, premijer Zdravko Krivokapić, donio odluku da Ulcinjska solana bude u državnom vlasništvu.

Krivokapić je nakon sjednice saopštio da je Savjet jednoglasno dao mišljenje u odnosu na zahtjev društva solana "Bajo Sekulić" u stečaju i konstatovao da se nisu stekli uslovi za pretvaranje prava korišćenja u prava svojine.

Bonus video: