Bojanić odgovorio Radoviću: Kiko, drž’ se šerpi i tiganja, pusti inženjerima energetiku i saobraćaj

Radović, funkcioner Demokrata, kazao je danas da se Opština Budva nalazi u vanrednom stanju u oblasti planiranja prostora već duži niz godina i da se stanje suštinski ne poboljšava

23547 pregleda 54 reakcija 54 komentar(a)
Bojanić, Foto: Boris Pejović
Bojanić, Foto: Boris Pejović

Ministar kapitalnih investicija Mladen Bojanić poručio je predsjedniku Skupštine opštine Krstu Radoviću da pusti inženjerima energetiku i saobraćaj, a da se on "drži šerpe i tiganja".

Radović, funkcioner Demorkata, kazao je danas da se Opština Budva nalazi u vanrednom stanju u oblasti planiranja prostora već duži niz godina i da se stanje suštinski ne poboljšava.

“Iako ohrabruje započeti postupak izrade Prostorno- urbanističkog plana Budve, u međuvremenu se Opština Budva stavlja pred svršen čin guranjem projekata izgradnje vjetroelektrana na Paštrovskoj gori, koji je započet od strane Vlade DPSa, a vjerno ga nastavlja Ministarstvo ministra ( Mladen) Bojanića, projekta izgradnje brze saobraćajnice duž Opštine Budva, koju takođe nekritički forsira isto Ministarstvo, te projekat izgradnje gasovoda i plinske potisne stanice u zaleđu plaže Jaz", kazao je Radović.

To je na Tviteru prokomentarisao Bojanić riječima: "Kiko, drž’ se šerpi i tiganja, pusti inženjerima energetiku i saobraćaj".

Bonus video: