Radović odgovorio Bojaniću: Nisu ti smetale teće i prosulje kada sam te dočekivao po Budvi

"Kada bih bio zlonamjeran mogao bih pomisliti da je moje današnje saopštenje pomrsilo neke interese ministra pa na ovako nervozan i nekulturan način reaguje"

39744 pregleda 43 reakcija 42 komentar(a)
Radović, Foto: Luka Zeković
Radović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Skupštine opštine Budvav Krsto Radović poručio je ministru kapitalnih investivija Mladenu Bojaniću da bi mogao pomisliti da mu je njegovo saopštenje pomrsilo neke interese.

"Nažalost nemam tviter pa ću preko Fejsbuka odgovoriti na izuzetno vulgarno, da ne kažem prostačko obraćanje ministra Bojanića preko tvitera. Kada bih bio zlonamjeran mogao bih pomisliti da je moje današnje saopštenje pomrsilo neke interese ministra pa na ovako nervozan i nekulturan način reaguje. Ministre Bojaniću, nisu ti smetale teće i prosulje kad sem te dočekivao u Budvi i podžavao za predsjedničkog kandidata. Ministre moj dobri, da sam se samo držao teća i prosulja ti ne bi bio ministar, jer dok su mene razvlačili po betonu i sudovima ti si cijelo ljeto pio ladan špricer po primorju", napisao je Radović na Tviteru.

Poručio je Bojaniću, da se ostavi "šerpi i lonaca…".

"Ali treba da znate da ću kao predsjednik SO Budva čuvati svaki pedalj paštrovske i budvanske zemlje od svih koji namjeravaju da te najljepše djelove naše države ugroze pogrešnim i štetnim izmjenama u prostoru. Mlađo, ne treba potcjenjivati šerpe i lonce…a i moje recepte… Ima nekih što im moje kuvanje nije baš prijalo", poručio je Radović na Fejsbuku.

Bonus video: