mašinski inženjer, do sada je radio na poslovima rukovodioca operativne kotrole

Mazalica izabran za novog direktora TE Pljevlja

Mazalicu je za predložio izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Nikola Rovčanin, što je potvrdio i Odbor direktora EPCG

32529 pregleda 55 reakcija 9 komentar(a)
TE Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
TE Pljevlja, Foto: Goran Malidžan

Za novog direktora Termoelektrane (TE) Pljevlja izabran je mašinski inženjer Mirko Mazalica, koji je do sada radio u jedinoj crnogorskoj termoelektrani na poslovima rukovodioca operativne kotrole.

Mazalicu je za predložio izvršni direktor Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) Nikola Rovčanin, što je potvrdio i Odbor direktora EPCG.

Mjesto direktora TE Pljevlja ostalo je upražnjeno nakon što je prije dvadesetak dana iznenada na sastanku u Nikšiću preminuo dotadašnji direktor Dobrilo Gačević.

Odbor direktora na poslednjoj sjednici odobrio je nastavak projekta ekološke rekonstrukcije Termoelktrane Pljevlja koji je predložio menadžment kompanije.

"Nakon nekoliko mjeseci rasprave i različite argumentacije koja se ukrštala u javnom prostoru, sada se i formalno pravno može reći: nastavlja se projekat eko rekonstrukcije TEP. OD je dao saglasnost na predlog mendžmenta kompanije. Nastavljamo u interesu države i građana O značaju nastavka rada TE suvišno je i govoriti... Sve je rečeno...", napisao je Rovčanin na svom Fejsbuk profilu.

Preporučujemo za Vas