svaki radnik upoznat sa stanjem u kojem se kompanija nalazi

Predstavnici menadžmenta Montecargo posjetili radnike u četiri poslovne jedinice

"Od radnika se moglo čuti potraživanje poboljšanja samih uslova za rad i nabavka zaštitne odjeće i obuće“, navodi se u saopštenju kompanije

1926 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Montecargo
Foto: Montecargo

Predstavnici menadžmenta kompanije Montecargo posjetili su radnike u sve četiri poslovne jedinice - Nikšić, Podgorica, Bar i Bijelo Polje, sa kojima su razgovarali o njhovim problemima.

Radnike su posjetili predsjednik Odbora direktora Montecarga Miroslav Brajović sa članovima tog tijela, Slobodanom Đukićem, Dejanom Konatarom, Marinkom Medojevićem, Veselinom Kovačem i izvršnim direktorom Vladimirom Božovićem.

„Obavljeni su konstruktivni razgovori sa radnicima, gdje su se lično mogli uvjeriti sa kojim se problemima svakodnevno suočavaju. Od radnika se moglo čuti potraživanje poboljšanja samih uslova za rad i nabavka zaštitne odjeće i obuće“, navodi se u saopštenju kompanije.

Takođe, kako su dodali, svaki radnik je upoznat sa stanjem u kojem se kompanija nalazi, kao i sa biznis planom za narednu godinu, koji će iziskivati veliki rad, požrtvovanje i profesionalizam svih zaposlenih da bi se u cjelosti ispoštovao.

„Radi se o potpisanim ugovorima i prevozu različite robe koja prevazilazi preko dva miliona tona, sa projektovanim transportnim prihodom od oko 12 miliona eura“, precizira se u saopštenju.

Svi su se složili da bez kompaktne saradnje svih zaposlenih, a sa naslijeđenim lošim voznim sredstvima, kako vučnim - lokomotivama, tako i sa vučenim - vagonima, bez kupovine novih voznih sredstava ili iznamljivanja, bez pomoći Ministarstva kapitalnih investicija, pa i same Vlade, sve ovo je nemoguće sprovesti u djelo.