NAJAVILI NOVINE U PONUDI

Telekom i Hipotekarna banka proslavili šest godina Premium programa

Ukazujući na uspješnost Premium programa, Ana Golubović, direktorica sektora za poslovanje s pravnim licima u Hipotekarnoj banci je istakla da se promet Premium karticom povećao za preko 40 odsto u odnosu na isti period prošle godine, a broj transakcija za 56 odsto
81 pregleda 0 komentar(a)
Premium program, Foto: Crnogorski Telekom
Premium program, Foto: Crnogorski Telekom
Ažurirano: 27.10.2017. 14:11h

Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka obilježili su šest godina Premium programa.

Saradnja na Premium programu počela je 2011. godine, kada su Crnogorski Telekom i Hipotekarna banka lansirali prvu co-brand benefit karticu Premium, namijenjenu korisnicima Telekomovih usluga.

Ukazujući na uspješnost Premium programa, Ana Golubović, direktorica sektora za poslovanje s pravnim licima u Hipotekarnoj banci je istakla da se promet Premium karticom povećao za preko 40 odsto u odnosu na isti period prošle godine, a broj transakcija za 56 odsto.

"Ponosni smo na to što saradnja Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma našim klijentima pruža brojne povoljnosti i što su oni prepoznali da smo posvećeni tome da im omogućimo najbolje proizvode i usluge na crnogorskom tržištu. Svi korisnici Premium programa znaju da popusti do 30 odsto ili kupovina na rate na preko 1.600 lokacija nijesu jedini razlog lojalnosti tom programu, već i sigurnost da će u svakom trenutku imati podršku naše dvije kompanije i naših partnera, kao i stalno unapređenje tog proizvoda”, rekla je Golubović.

Izražavajući zadovoljstvo zbog višegodišnje uspješne saradnje sa Hipotekarnom bankom i partnerima Premium programa, Dušan Banović, direktor sektora za rezidencijalne korisnike u Crnogorskom Telekomu je rekao da o uspješnosti Premium programa najbolje govori broj zadovoljnih korisnika.

"Raduje nas što program i dalje raste i što Premium kartica nastavlja da bude broj jedan platna kartica u Crnoj Gori. Zajedno sa Hipotekarnom bankom kreirali smo jedan od najprepoznatljivijih brendova u Crnoj Gori, koji povezuje brojne partnere, što ovaj program i čini tako uspješnim danas. Uvjereni u dalji uspjeh Premium programa, nastavićemo sa inovacijama, kako bismo našim korisnicima pružili najbolju uslugu", rekao je Banović.

Na događaju je najavljena i novina u ponudi - Premium Gift kartica, koja će uskoro biti predstavljena javnosti.

Preporučujemo za Vas