Radulović: Interesovanje za Crnu Goru potvrda značaja Aerodroma

"Aerodromi Crne Gore su, jasno je, najvažnija nit i početna tačka rada resornih ministarstava, Nacionalne turističke organizacije (NTO) i Privredne komore (PKCG). Aerodromi na usluzi svim kolegama, jer smo svi na istom zadatku - jačanju vidljivosti turističke ponude Crne Gore u cijelom svijetu”

4103 pregleda 2 komentar(a)
Radulović, Todorović i Đoković, Foto: Aerodromi Crne Gore
Radulović, Todorović i Đoković, Foto: Aerodromi Crne Gore

Obimno interesovanje za Crnu Goru na svjetskoj izložbi Expo 2020 u Dubaiju, najbolja je potvrda neprikosnovenog značaja Aerodroma Crne Gore za državu, poručio je zamjenik direktora te kompanije, Petar Radulović.

“Bilo da je riječ o potencijalnim investitorima ili turistima, Aerodromi Crne Gore su, u svakom slučaju, njihova obavezna prva stanica prilikom dolaska u Crnu Goru", naveo je Radulović koji predvodi delegaciju Aerodroma na Expo-u.

On je, kako je saopšteno iz kompanije, kazao da ih raduje što su se i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE) predstavili u najboljem svjetlu.

"Aerodromi Crne Gore su, jasno je, najvažnija nit i početna tačka rada resornih ministarstava, Nacionalne turističke organizacije (NTO) i Privredne komore (PKCG). Aerodromi na usluzi svim kolegama, jer smo svi na istom zadatku - jačanju vidljivosti turističke ponude Crne Gore u cijelom svijetu”, poručio je Radulović.

Osim Radulovića, u delegaciji Aerodroma na svjetskoj izložbi Expo 2020 su i predsjednik Odbora direktora Nebojša Đoković i član Odbora Boro Todorović.

Bonus video: