Super Kartica - baš po mojoj mjeri

Namijenjena je svima koji žele uštedjeti i povoljno kupovati

42107 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Da li ste čuli za Super Karticu koja štedi? Ako još uvijek nijeste, saznajte koje su to pogodnosti baš po vašoj mjeri.

Super Kartica namijenjena je svima koji žele uštedjeti i povoljno kupovati. Sa njom jednostavno sakupljate bodove svakog dana prilikom kupovine u IDEA prodavnicama. Subotom veća kupovina znači i više bodova pa sve račune u iznosu od 20 eura i više Super kartica nagrađuje dodatnim bodovima. Super kuponi sa naslovne strane svakog IDEA kataloga su još jedan način da ostvarite uštedu. Uživajte u povoljnoj kupovini i potražite proizvode sa oznakom Super cijena uz Super Karticu na policama u IDEA prodavnicama.

Penzionerima se posebno isplati kupovina u IDEA prodavnicama. jer osim navedenih pogodnosti, Super Kartica nudi posebne benefite samo za njih. Senior članovi imaju mogućnost da 3 puta godišnje koriste Senior bon u vrijednosti 100 eura sa odloženim plaćanjem na četiri mjesečne rate i bez kamate. Svakog drugog četvrtka očekuju ih dupli bodovi, a svakog 21. i 22. u mjesecu penzioneri ostvaruju i 10 odsto popusta na ukupan iznos kupovine.

Danas nigdje ne idemo bez telefona. Zato su brojne korisne funkcionalnosti objedinjene u Super Kartica mobilnoj aplikaciji. Bodovi, kuponi, popusti, aktuelne ponude – sve je na jednom mjestu. Preuzmite besplatno Super aplikaciju, jer vas očekuje nagradni kupon – 25 odsto popusta na proizvod po izboru.

Na usluzi vam je i platna Mastercard Super Kartica, kao i neograničen broj pogodnosti kod partnera programa uz čiju pomoć se kreiraju super ponude za vas.

Uz sve pomenute benefite, Super Kartica ide i korak dalje i pokreće sjajnu nagradnu igru.

Idea
foto: IDEA

Okrenite sreću na svoju stranu nagradnom igrom koja će trajati od 11. februara do 10. marta. Uvećajte stanje bodova na vašoj Super Kartici učešćem osvojite dnevnu, nedjeljnu ili glavnu nagradu. Nakon popunjavanja podataka na web stranici, svaki korisnik dobija tri pokušaja da zavrti točak sreće. Možete dobiti više prilika za okretanje točka sreće uz dodatne aktivnosti.

Više informacija o pravilima, uslovima i nagradama možete saznati na www.superkartica.me/tocak-srece