Bojanić na Kopaonik biznis forumu: Predstavljanje statusa auto-puta, potencijala i regionalnog značaja Luke Bar...

U periodu od 6. do 9. marta

2402 pregleda 39 reakcija 4 komentar(a)
Foto: Ministarstvo kapitalnih investicija
Foto: Ministarstvo kapitalnih investicija

Ministar kapitalnih investicija (MKI) Mladen Bojanić učestvuje na 29. Kopaonik biznis forumu, koji se u organizaciji Saveza ekonomista Srbije, u periodu od 6. do 9. marta održava u Kongresnom centru Kopaonik.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva kapitalnih investicija, pored brojnih susreta sa drugim renomiranim učesnicima i gostima foruma, Bojanić je učestvovao i na panelu "Agenda za povezivanje i infrastrukturu" na kojem je predstavio trenutni status projekta autoputa Bar - Boljare i planove za nastavak izgradnje druge dvije dionice, "potencijale i značaj Luke Bar za region kao i projekat željezničke stanice u Bijelom Polju koji se ostvaruje u saradnji sa Republikom Srbijom."

Kopaonik biznis forum, u organizaciji Saveza ekonomista Srbije, tradicionalno se, kako je saopšteno, održava prve nedelje marta u Kongresnom centru Kopaonik.

"Forum predstavlja priliku da se jednom godišnje razgovara o najaktuelnijim ekonomskim i socijalnim pitanjima u Srbiji i regionu i okuplja preko 1.200 učesnika, među kojima su eminentni profesori, državni službenici, članovi diplomatskog kora, privrednici, domaći i strani investitori i predstavnici međunarodnih finansijskih organizacija. Zahvaljujući svojoj tradiciji i odličnoj reputaciji, Kopaonik biznis forum je postao najznačajniji događaj ove vrste u Srbiji i regionu. Po svojoj važnosti i uticaju, Kopaonik biznis forum je prepoznat kao „srpski Davos“ i svake godine privlači veliku pažnju medija", piše u saopštenju.

Bonus video: