„Air Montenegro“ pomjeranjem letova putnicima pokvario odmor

Trebala sam sjutru ujutru da letim u 07:30 h za Beograd, jer imam vezani let za Bodrum u 13:30h gdje sam planirala da provedem svoj odmor. Oni su tek nedavno obavijestili moju prijateljicu SMS-om da je taj let ’rerutiran’ za Tivat sjutra u 16:00h. To nama ne znači ništa, jer mi u 13:30h moramo da poletimo iz Beograda

24585 pregleda 44 komentar(a)
Foto: Facebook/Air Montenegro
Foto: Facebook/Air Montenegro

Građanima koji su planirali sjutra ujutru da u 07:30h lete za Beograd nacionalnim avio-prevoznikom „Air Montenegro“, pomjeren je let za 16:00h, a umjesto iz Podgorice on će se obaviti iz Tivta kompanijom „Air Serbia“.

Čitateljka „Vijesti“ se požalila da je to pomjeranje njoj prouzrokovalo veliki problem.

„Trebala sam sjutru ujutru da letim u 07:30 h za Beograd, jer imam vezani let za Bodrum u 13:30h gdje sam planirala da provedem svoj odmor. Oni su tek nedavno obavijestili moju prijateljicu SMS-om da je taj let ’rerutiran’ za Tivat sjutra u 16:00h. To nama ne znači ništa, jer mi u 13:30h moramo da poletimo iz Beograda“, navela je ona i dodala da kompanija još nije informisala nju o pomjeranju leta.

Kako se u dostavljenom SMS vidi kompanija je putnicima obezbijedila prevoz autobusom od podgoričkog do tivatskog aerodroma.

poruka
foto: privatna arhiva

Iz „Air Montenegra“ su obavijestili putnika da će njihov avion Airbus 320 usljed tehničke neispravnosti, biti van saobraćaja u narednih nekoliko dana, što će usloviti promjene u redu letjenja nacionalnog avio-prevoznika, kao i moguća kašnjenja.

"Kao odgovorna kompanija, kojoj su bezbjednost putnika, ali i efikasnost prioriteti, Air Montenegro u saradnji sa partnerima čini sve da se iznađe najbolje rješenje kako bi se prevezli svi putnici i realizovali planirani letovi uz što manja kašnjenja", navodi se u saopštenju.

Kazali su da se normalizacija saobraćaja očekuje naredne sedmice, a podsjetili su putnike da se prije putovanja o svim letovima informišu na sajtu Air Montenegro.

Bonus video: