Zvicer: Đurašković da odmah podnese krivičnu prijavu i ne gubi vrijeme oglašavanjem u medijima

"Vaš lični animozitet prema meni je razumljiv, sve do momenta dok zbog mene ne optužite ljude koji su časno i profesionalno radili svoj posao u finansijama i čiji je rad u više navrata prošao bez primjedbi finansijsku kontrolu od strane Poreske uprave Crne Gore"

5392 pregleda 5 komentar(a)
Cetinje (Ilustracija), Foto: Shutterstock
Cetinje (Ilustracija), Foto: Shutterstock

Bivši direktor Komunalno Cetinje Saša Zvicer pozvao je gradonačelnika Prijestonice Nikolu Đuraškovića da odmah podnese krivičnu prijavu zbog navodno veoma lošeg poslovanje i upravljanje tim preduzećem u proteklom periodu.

Đurašković je ranije danas kazao da je stanje u Komunalno Cetinje "veoma loše i zabrinjavajuće" i da je potrebno da novi menadžment i Odbor direktora preduzeća razmotre mogućnost da pred nadležnim organima ispitaju krivičnu odgovornost za loše poslovanje i upravljanje.

"Gospodine Nikola Đuraškoviću, ne gubite vrijeme oglašavajući se putem medija, nego odmah sjutra ranom zorom podnesite krivičnu prijavu. Nijeste Vi u poziciji da razmatrate mogućnost, već je Vaša zakonska obaveza da "zbog brojnih nezakonitosti u poslovanju" d.o.o."Komunalno" Cetinje, podnesete krivičnu prijavu. Vaš lični animozitet prema meni je razumljiv, sve do momenta dok zbog mene ne optužite ljude koji su časno i profesionalno radili svoj posao u finansijama i čiji je rad u više navrata prošao bez primjedbi finansijsku kontrolu od strane Poreske uprave Crne Gore", naveo je Zvicer u reagovanju.

Dodao je i da na, "populistička medijska saopštenja" Đuraškovića, o "brojnim nezakonitostima u poslovanju" koju je utvrdila Vaša naručena revizija, neću odgovarati, već se vidimo na sudu".

Bonus video: