Pajović: Nijesam član nijedne partije

"Na funkcije koje sam tokom radne karijere obavljao biran sam javnim konkursom (po zakonskim procedurama Uprave za kadrove) na osnovu znanja, stručnosti, sposobnosti i radne biografije"

15053 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zekovic
Ilustracija, Foto: Luka Zekovic

Povodom teksta objavljenog u “Vijestima” u ponedjeljak pod nazivom “Pokret penzionera podržao Aligrudića”, reagovao je Jovo Pajović koji se kandidovao za direktora Fonda PIO.

Reagovanje prenosimo u cjelosti.

”U tekstu je navedeno da je kandidaturu za direktora Fonda PIO podnio “bivši pomoćnik u Ministarstvu rada i socijalnog staranja Jovo Pajović (DPS)”, čime se asocira da sam se na konkurs prijavio kao predstavnik određenog političkog subjekta. Obavještavam vas da nijesam član nijedne političke partije, niti sam ikada bio. Ni u periodu jednopartizma nijesam bio član Saveza komunista. Na funkcije koje sam tokom radne karijere obavljao biran sam javnim konkursom (po zakonskim procedurama Uprave za kadrove) na osnovu znanja, stručnosti, sposobnosti i radne biografije. Nadam se da će to biti jedini kriterijum za izbor direktora Fonda PIO po konkursu koji je u toku, a ne pripadnost bilo kom političkom subjektu”, kazao je Pajović.

Povezani članci

31. Oktobar 2022.

Pokret penzionera podržao Aligrudića

Bonus video: