Otvoreno je novo INA maloprodajno mjesto u Baru

Maloprodajno mjesto INA Bar je otvoreno na adresi Zaljevo b.b, a u svom sastavu sadrži i Fresh Corner kutak gdje kupci mogu napraviti pauzu na putu i uživati u savršeno kremastoj kafi i hrskavom hot dog-u

21233 pregleda 0 komentar(a)
Foto: INA Crna Gora
Foto: INA Crna Gora

Juče je otvoreno novo INA maloprodajno mjesto u opštini Bar kojim povodom su se okupili zaposleni ove kompanije i proslavili još jedan rezultat timskog rada.

Za sve posjetioce pripremljeni su i podijeljeni poklon proizvodi INA i Fresh Corner brendova, a svaki 20. kupac je dobio i gratis točenje goriva u vrijednosti od 20 eura.

Kupci će od sada, na još jednoj INA lokaciji, moći natočiti vrhunska Class Plus goriva, obnoviti svoju energiju Jim energetskim pićem i Crunch&Go čipsevima kao i utoliti glad ukusnim Fresh Corner hot dogom.

INA Crna Gora
foto: INA Crna Gora

INA Crna Gora ulaže mnogo truda i energije u pružanje kvalitetne usluge, osluškuje potrebe tržišta, prilagođava i inovira svoju ponudu i uslugu te ulaže u svoje zaposlene.

"Veliko mi je zadovoljstvo predstaviti vam naše novo maloprodajno mjesto, koje će, kao i sva ostala INA maloprodajna mjesta, imati jednu misiju, a to je pružiti vrhunsku uslugu na putu svim našim kupcima", izjavio je Matija Cegledi, Izvršni direktor u INA-i Crna Gora d.o.o.

INA Crna Gora
foto: INA Crna Gora

INA-CRNA GORA d.o.o Podgorica je društvo sa ograničenom odgovornošću u 100% vlasništvu INA, d.d Zagreb, osnovana 2000. godine.

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više zavisnih društava u potpunom ili djelimičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu. Prerada nafte odvija se u Rafineriji nafte Rijeka, dok se na industrijskoj lokaciji u Sisku razvijaju održive alternativne djelatnosti. Regionalna maloprodajna mreža sastoji od više od 500 maloprodajnih mjesta u Hrvatskoj i u susjednim zemljama. INA Grupa je članica MOL Grupe.