Investitori iz Dubaija interesuju se za Ulcinj

"Opština Ulcinj stoji u punom kapacitetu na raspolaganju svim potencijalnim investitorima čije interesovanje raste iz dana u dan”, piše u saopštenju

2538 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Opština Ulcinj
Foto: Opština Ulcinj

Predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari primio je juče visoku delegaciju iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, na čelu sa predsjednikom i osnivačem grupe Ajana Holding, Abdulom Muhamedom Matar Lahej Alfalasijem sa kojim je razgovorao o mogućnostima da se poznata svjetska kompanija iz Dubaija uključi u realizaciju nekih strateški važnih projekata za najjužniji grad.

“Goste smo upoznali sa projektima za koje Opštine traži investitore kao što su turistički rezort u Mavrijanu, novi hotel Lido, Adu Bojanu, marinu u Limanu, aerodrom u Štoju, poslovno stambeni kompleks Green Gate…. Nakon sastanka zajedno sa gostima iz Ujedinjenih Arapskih Emirata obišli smo pomenute lokacije”, stoji u saopštenju iz kabineta Bajraktarija.

Podsjeća se da je Ajana Holding (Ayana Holding) kompanija osnovana 2014. godine, sa sjedištem u Dubajiu, Ujedinjeni Arapski Emirati.

foto: Opština Ulcinj

“Holding u svom portfoliiju ima preko 20 kompanija u oblasti turizma, smještaja i ugostiteljstva, nekretnina, investicija i razvoja, arhitekture i planiranja, enterijera i mobilijara, marketinga, informacionih tehnologija, menadžment konsaltinga i startup-ova.

"Opština Ulcinj stoji u punom kapacitetu na raspolaganju svim potencijalnim investitorima čije interesovanje raste iz dana u dan”, piše u saopštenju.

Bonus video: