Atraktivna ponuda za nove klijente CKB-a

Proljeće donosi niz povoljnosti za sve koji otvore račun u CKB-u od 1. do 30. aprila!

0 komentar(a)
Foto: CKB
Foto: CKB

Ukoliko u ovom periodu postanete klijent CKB-a, očekuje vas 6 mjeseci besplatnog korišćenja CKB Smart paketa. U okviru CKB Smart paketa, nalaze se sjajni proizvodi koji olakšavaju upravljanje finansijama i značajno štede vaše vrijeme i novac.

Osim CKB računa i Visa debitne kartice, na raspolaganju vam je CKB GO elektronsko bankarstvo i SMS servis. Putem CKB GO elektronskog bankarstva možete obavljati različite vrste plaćanja i drugih bankarskih poslova, uz naknade koje su i do 20% povoljnije u odnosu na one u filijalama.

Vrlo brzo ćete prepoznati i prednosti SMS servisa koji vam pruža uvid u sve aktivnosti koje se odvijaju putem vaših računa.

Kraj mjeseca ili neka nepredviđena manja obaveza više ne moraju biti problem. Tu je sada overdraft limit u iznosu do 50 eura i to sa 0% kamate!*

Naravno da nijesmo zaboravili uvijek poželjnu mogućnost plaćanja na rate. CKB Visa debitnu karticu koristite na svim prodajnim mjestima sa kojima banka ima sklopljen ugovor i kupujte na rate.

CKB Smart paket uključuje i osiguranje od krađe, gubitka i zloupotrebe kartice, kao i osiguranje od nezgode.* *

Otvorite CKB račun do 30. aprila i iskorisite sve prednosti CKB Smart paketa. Kod nas proljeće traje duže!

*Za klijente koji ispunjavaju uslove. Godišnja nominalna kamatna stopa iznosi 19,56% i jednaka je efektivnoj kamatnoj stopi. Kredit u vidu dozvoljenog prekoračenja po transakcionom računu se odobrava bez troškova za obradu kredita. Dodatni troškovi za odobrenje kredita su trošak mjenice (2 eura) i trošak upita u Regulatorni biro (3 eura).Troškovi obračuna kamate se odnose na iskorišćeni iznos dozvoljenog prekoračenja i obračunavaju se na dnevnoj osnovi a naplaćuju se jednom mjesečno u skladu sa ugovorom. Za iskorišćeni iznos manji od 50 eura u CKB Smart paketu, nominalna kamatna stopa (NKS) je 0 i efektivna kamatna stopa (EKS) je 0

**Zloupotreba kartice od strane trećih lica+skimming, zamjena ključeva ili ključaonica, ličnih dokumenata i kupovina nove torbe i/ili novčanika, zloupotreba na internetu i sajtovima, protivpravno oduzimanje gotovine, troškovi plaćanja poziva sa mobilnog telefona, smrt usljed nezgode (osigurani iznos 2.000 eura).