Budvanska rivijera otvara Turističko naselje Slovenska plaža: Ugostiće Prvenstvo ugostiteljskih radnika, Medicinijadu...

"Najveći studentski događaj koji okuplja studente biomedicinskih fakulteta sa cijelog Balkana ove godine održava se po pedeset peti put. Cilj projekta je suočavanje sa izazovima u oblasti zdravstvene struke koji bi doprinijeli stručnom usavršavanju učesnika", ističe se u saopštenju

4887 pregleda 64 reakcija 3 komentar(a)
Slovenska plaža, Foto: Budvanska rivijera
Slovenska plaža, Foto: Budvanska rivijera

Hotelska grupa Budvanska rivijera je saopštila da otvaraju Turističko naselje "Slovenska plaža" koje će biti domaćin XIV Državnog prvenstva ugostiteljskih radnika Crne Gore.

"Danas, 27. aprila, svoja vrata otvara Turističko naselje "Slovenska plaža" koje će biti domaćin prvenstva koje tradicionalno organizuje Udruženje šefova kuhinja Crne Gore", navodi se u saopštenju Hotelske grupe Budvanska rivijera.

Navode da Udruženje organizuje takmičenja u različitim kulinarskim disciplinama sa ciljem afirmacije ugostiteljskih zanimanja, razmjene stručnih znanja i iskustava i predstave tendencije i moderne tehnike rada u gastronomiji.

Ističu i da takmičenje ima internacionalni karakter koji obezbjeđuju učesnici iz različitih zemalja svijeta.

Takmičenje ugostitelja
Takmičenje ugostiteljafoto: Budvanska rivijera

Ističu da će Turističko naselje "Slovenska plaža" biti domaćin za smještaj karnevalskih grupa iz cijelog svijeta koje učestvuju na jubilarnom 20. Međunarodnom budvanskom karnevalu, koji se održava od 28. aprila do 2. maja.

"Do sada najveći budvanski karneval okupiće preko 3.000 učesnika iz deset zemalja svijeta", dodaje se u saopštenju.

Kako kažu, nakon karnevala od 4. do 9. maja "Slovenska plaža" će ugostiti više od 3.000 studenata, učesnika Medicinijade.

"Najveći studentski događaj koji okuplja studente biomedicinskih fakulteta sa cijelog Balkana ove godine održava se po pedeset peti put. Cilj projekta je suočavanje sa izazovima u oblasti zdravstvene struke koji bi doprinijeli stručnom usavršavanju učesnika", ističe se u saopštenju.

Iz Hotelske grupe Budvanska rivijera tvrde i da u pred sezoni ostvaruju odlične rezultate.

"U aprilu se bilježi rast poslovnog rezultata za 65 odsto u odnosu na prethodnu godinu, a maj je već sada prema najavljenim rezervacijama bolji za 120 odsto u odnosu na prošlu godinu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: