Vuković: Vlada konačno reagovala, potrebna dodatna podrška, Milović: Mlak odgovor na socio-ekonomsko posrnuće

Đurović je saopštio da će od ponedjeljka početi akcija "Stop inflaciji 100+", da su akciji odazvali svi veliki trgovci, uvoznici i dobavljači koji su se dobrovoljno odrekli dijela marži

10794 pregleda 18 komentar(a)
Vuković, Foto: Boris Pejović
Vuković, Foto: Boris Pejović

Dok Vlade regiona donose finansijski obimne pakete podrške kako bi očuvali životni standard gradjana, Vlada Crne Gore je izgleda i dalje u dubokoj kontemplaciji, ocijenio je poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Milović.

On je, komentarišući akciju "Stop inflaciji 100+", koju su ranije danas predstavili ministar ekonomskog razvoja Goran Đurović i ministar finansija Aleksandar Damajnović, na platformi Iks napisao da je to "mlak odgovor na socio-ekonomsko posrnuće koje prijeti građanima Crne Gore".

Đurović je saopštio da će od ponedjeljka početi akcija "Stop inflaciji 100+", da su akciji odazvali svi veliki trgovci, uvoznici i dobavljači koji su se dobrovoljno odrekli dijela marži.

Potpredsjednik DPS-a Ivan Vuković kazao je da je Vlada "konačno reagovala", te da iz te partije zahtijevaju dodatnu podršku za penzionere, učenike/studente, podstanare, poljoprivrednike i korisnike MOPa.

"Vlada je reagovala deset dana nakon što je tim DPS-a, na čelu sa Nikolom Milovićem predložio paket socio-ekonomskih mjera u cilju zaštite standarda građana", napisao je Vuković na mreži Iks.

Bonus video: