Raspisan javni poziv za izbor članova Odbora direktora EPCG

"Posebna pažnja resora energetike i rudarstva i Vlade Crne Gore biće usmjerena ka EPCG-u kao najvećem privrednom subjektu iz oblasti energetike", poručili su iz Ministarstva energetike i rudarstva

5292 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Biljana Matijašević
Foto: Biljana Matijašević

Ministarstvo energetike i rudarstva raspisalo je javni poziv za izbor članova Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG)

"Imajući u vidu značaj oblasti energetike i rudarstva, koja utiče na sve sfere društva, naročito u pogledu razvoja turizma i privrede generalno, ministarstvo energetike i rudarstva namjerava da se intezivno posveti snaženju ovog sektora u svim segmentima, a naročito u pogledu upravljanja, strateškog planiranja i razvoja projekata u kompanijama u većinskom državnom vlasništvu.

"Posebna pažnja resora energetike i rudarstva i Vlade Crne Gore biće usmjerena ka EPCG-u kao najvećem privrednom subjektu iz oblasti energetike.

"Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane kadrove, koji svojim stručnim kvalifikacijama, dosadašnjim radnim iskustvom i referencama mogu odgovoriti izazovima da se prijave za poziciju člana Odbora direktora ove kompanije. Ujedno, potrebno je dostaviti radne biografije, sa planom i vizijom razvoja ovog važnog državnog resursa," saopšteno je iz tog vladinog resora.

Rok za dostavljanje biografija je 6. decembar.

Bonus video: