DPS: Da je Saveljić bila stručna a ne samo politički podobna, možda Solar gradnja ne bi propala

"Direktorka ove firme, gospođa Saveljić, čija je plata, prema pisanju medija, čak 2.800 eura u firmi koja propada, o solarnim panelima zna koliko i o kolonizaciji Marsa, ali zato je master politikanstva i osvetničkih akcija"

7164 pregleda 6 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Najnovije politikansko saopštenje preduzeća Solar gradnja, najbolje pokazuje zašto je ta firma pred bankrotom, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Naime, da se gospođa Valerija Saveljić, koju je URA uhljebila na mjesto direktora EPCG – Solar gradnje, bavila razvojem potencijala ovog privrednog subjekta, da je bila stručna i kompetentna a ne samo partijski podobna, možda Solar gradnja i ne bi propala", navodi se u saopštenju.

"Direktorka ove firme, gospođa Saveljić, čija je plata, prema pisanju medija, čak 2.800 eura u firmi koja propada, o solarnim panelima zna koliko i o kolonizaciji Marsa, ali zato je master politikanstva i osvetničkih akcija", dodaje se.

Kako su kazali, Saveljić je svoje “talente” pokazala više puta i to pokušava i u navedenom saopštenju da istakne kao svoju komparativnu prednost u odnosu na one koji se razumiju u svoj posao.

"Ne radujemo se propasti bilo kog preduzeća, jer takvi nesrećni ishodi, nažalost utiču na egzistenciju brojnih ljudi koji tamo rade kao i na njihove porodice. Ipak, ovaj primjer Solar gradnje i uhljeba koji su dobro naplatili svoju partijsku pripadnost, treba da bude pouka kako će završiti svaki projekat koji nema uporište u ekonomiji već isključivo u politici", zaključuje se.

Bonus video: