Zečević povodom otvaranja puta Jazerine - Lubnice: Od danas pojednostaviće se život svim stanovnicima Berana i Polimlja

"Svi vrlo dobro znamo da je upravo nemar (ili nesto drugo) 43. Vlade bio uzrok odlaganja završetka ove dionice", poručio je Zečević

8520 pregleda 40 reakcija 40 komentar(a)
Zečević, Foto: PES
Zečević, Foto: PES

Već od danas, pojednostaviće se život svim stanovnicima Berana i Polimlja, unaprijediti konekcije i stvarati nove šanse za bolji život decenijama zapostavljenog sjevera, poručio je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Milan Zečević.

Prethodno su iz Vlade Crne Gore saopštili da će put Jezerine – Lubnice od danas biti otvoren za saobraćaj, osim za teretna i vozila za prevoz opasnih materija, dodajući da će režim probnog rada podrazumijevati da će saobraćaj biti omogućen svakim danom od sedam do 18 sati.

Zečević je poručio da uprkos, kako je naveo, spinovima i populističkoj priči bivšeg premijera, "svi vrlo dobro znamo da je upravo nemar (ili nesto drugo) 43. Vlade bio uzrok odlaganja završetka ove dionice. Nema više praznih obećanja i ovo je samo početak realizacije mnogobrojnih projekata, zahvaljujući odgovornom i predanom radu resornog ministra Filipa Radulovića i nemjerljivoj podršci premijera Milojka Spajića."

On je dodao da se nada i vjeruje da će Specijalno državno tužilaštvo (SDT) detaljno ispitati i utvrditi ko je odgovoran za ogromne dodatne finansijske izdatke, koje na kraju, kako je kazao, plaćaju gradjani Crne Gore.

"Potpuno razumijem nestrpljenje mojih sugradjana koji su tako dugo bili odsječeni od ostalog dijela Crne Gore ali sam danas siguran da imamo razloga da slavimo i vratimo međusobno povjerenje", zaključio je.

Bonus video: