Lekić, Lončar, Leković, Gvozdenović i Melović imenovani u novi sastav Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja

"Predsjednik OD RUP biće izabran na konstitutivnoj sjednici tog organa, a nakon toga će biti izabran i izvršni direktor, čiji izbor je u nadležnosti Odbora direktora RUP-a"

13366 pregleda 12 komentar(a)
Foto: Rudnik uglja Pljevlja
Foto: Rudnik uglja Pljevlja

U novi sastav Odbora direktora Rudnika uglja Pljevlja imenovani su Milan Lekić, Dragan Lončar, Dragan Leković, Milan Gvozdenović i Boban Melović, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

"OD EPCG opredijelio se za ovaj sastav Odbora RUP-a, birajući između 53 prijavljena kandidata koji su u predviđenom roku dostavili potrebnu dokumentaciju, odnosno radne biografije na Javni oglas. Predsjednik OD RUP biće izabran na konstitutivnoj sjednici tog organa, a nakon toga će biti izabran i izvršni direktor, čiji izbor je u nadležnosti Odbora direktora RUP-a", navodi se u saopštenju.

"Podsjećamo, u februaru ove godine, Odbor direktora EPCG AD Nikšić donio je odluku da se, u cilju što kvalitetnijeg upravljanja, strateškog planiranja i razvoja naših zavisnih društava, objavi javni poziv, u namjeri da se svim zainteresovanim kandidatima omogući da se prijave za članstvo u odboru direktora: CEDIS DOO, RUP AD, EPCG-Solar-Gradnja DOO i EPCG-Željezara Nikšić DOO. OD EPCG je već izvršio razrešenja doskorašnjih i imenovanja novih članova OD zavisnih društava EPCG-Solar-Gradnja DOO i CEDIS DOO, a isto će ubrzo učiniti i u pogledu EPCG-Željezara Nikšić DOO", zaključuje se.

Bonus video: