Otvoren prvi shopping mall u Herceg Novom

Ispred Novog mall-a obezbijeđen je parking za 500 vozila
2317 pregleda 0 komentar(a)
HDL, Foto: HD Laković
HDL, Foto: HD Laković
Ažurirano: 11.07.2017. 07:14h

Hard diskont Lakovic otvorio je vrata novog tržnog centra HDL NOVI MALL u Herceg Novom. Prvi shopping mall u Herceg Novom na preko 8.000 kvadrata nudi raznovrstan i bogat sadržaj . U ovaj projekat investirano je preko 7.000.000 € I otvoreno je preko 200 radnih mjesta , što je sigurno značajna investiciona komponenta za Opštinu Herceg Novi.

Novi Mall obuhvata prizemlje i jedan sprat šoping zone sa elegantnim poslovnim prostorima. Pored Hipermarketa Hard diskont Laković koji zauzima preko 2.000 m2 prodajnog prostora, sa ponudom od 15.000 različitih artikala, za potrošače su otvoreni restoran I caffé Perla sa prostranom vanjskom terasom, Cosmetics market , Home centar, Butik muške I ženske garderobe A&M clothes, sportska oprema Olimpik, igraonica za najmlađe, apoteka, a uskoro još mnogo novih sadržaja. Kao poseban vid animacije na dan otvaranja, ističemo prezentaciju najnovijih modela automobila marke Volvo i Opel.

Ispred Novog mall-a obezbijeđen je parking za 500 vozila.

Iz Hard Diskonta Laković ističu poseban značaj jednog ovakvog objekta sa više aspekata - ne samo ekonomskog i socijalnog, već i kroz aspekte mogućnosti izbora kupovine i zdrave konkurencije.

Kako je lanac marketa Hard diskont Laković prepoznat kao market sa najnižim cijenama u zemlji i regionu, sigurno je da turistička ponuda Crne Gore dobija dodatnu potporu i podršku i kroz ovaj vid ponude i promocije.

Izgradnja ovog centra počela je prije 5 mjeseci i u njoj je učestvovalo preko 50 kompanija, od kojih preko 90% domaćih firmi.

Posebnu pažnju izaziva moderna arhitektura, koja je spoj urbanog trenda gradnje - industrijskog i funkcionalnog stila, naglašenih jarkih boja u dobro osmisljenom enterijeru, u kome će svaki kupac uživati i osjećati se komforno.

Shopping mall će raditi svakog dana, a iz Hard Diskonta Laković ističu da će pažljivo birati nove sadržaje, želeći da Novljanimai posjetiocima ovog grada, pruže samo najbolje.